produk

  • Fiberglass Woven Roving

    Fiberglass Anyaman Roving

    1. lawon Bidirectional dilakukeun ku interweaving roving langsung.
    2. Cocog sareng seueur sistem résin, sapertos poliéster henteu jenuh, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik.
    3. Seueur dianggo dina produksi kapal, kapal, pesawat sareng bagian otomotif sareng sajabana.