produk

Fiberglass dicincang Strand Mat Binder binder

pedaran pondok:

1. Éta tina untaian dicincang anu disebarkeun sacara acak dicekel ku binder bubuk.
2. Cocog sareng résin UP, VE, EP, PF.
3. Lebar ngagugulung kisaran 50mm dugi ka 3300mm.


Detil Produk

Bubuk E-Gelas Tikar Strand dicincang didamel tina untaian dicincang sacara acak anu diayakeun babarengan ku binder bubuk. Éta cocog sareng résin UP, VE, EP, PF. Lebar gulung dibasajankeun 50mm dugi ka 3300mm.

Fitur Produk
● Ngarecahna gancang dina styrene
● kakuatan tarik tinggi, ngamungkinkeun pikeun dipaké dina prosés lay-up leungeun pikeun ngahasilkeun bagian-bagian lega
● Saeus baseuh sareng gancang baseuh-kaluar dina résin, kontrakan udara gancang
● Résistansi korosi asam anu unggul

Aplikasi
Aplikasi panggunaan akhir na kalebet parahu, alat mandi, bagian otomotif, pipa tahan korosi kimia, bak, menara pendingin sareng komponén gedong
power (1)
Tungtutan tambihan dina waktos baseuh sareng dékomposisi tiasa sayogi nalika pamundut. Éta dirarancang pikeun dianggo dina panangan tangan, lilitan filamén, kapang komprési sareng prosés laminasi kontinyu.

Spésifikasi produk

Pasipatan

Beurat Daérah

Eusi Uap

Eusi Ukuran

Kakuatan Ngarecah

Lebar

%

%

%

N

mm

Pasipatan

IS03374

ISO3344

ISO1887

ISO3342

50-3300

EMC80P

± 7,5

≤0.20

8-12

≥40

EMC100P

≥40

EMC120P

≥50

EMC150P

4-8

≥50

EMC180P

≥60

EMC200P

≥60

EMC225P

≥60

EMC300P

3-4

≥90

EMC450P

20120

EMC600P

≥150

EMC900P

≥200

Spésipikasi khusus tiasa dihasilkeun numutkeun sarat konsumén.

Proses Produksi Mat
Rovings dirakit dicincang kana panjang anu parantos ditangtoskeun, teras murag kana conveyor sacara acak.
Untaian dicincang kabeungkeut ku beungkeut emulsi atanapi binder bubuk.
Saatos garing, tiis sareng gulungan, tikar nangtung dicincang kabentuk.

power (2)

Bungkusan
Masing-masing Tikar Strand dicincangnyaéta tatu kana tabung kertas anu diaméterna jero 76mm sareng gulung tikar ngagaduhan diameter 275mm. Gulungan tikar dibungkus ku pilem plastik , teras dibungkus dina kotak karton atanapi dibungkus ku kertas kraft. Gulungan tiasa ditempatkeun sacara vertikal atanapi horisontal. Pikeun transportasi, gulungan tiasa dimuat kana kantétan langsung atanapi dina palét.

Panyimpenan
Kacuali ditetepkeun sanésna, Dicincang Strand Mat kedah disimpen di tempat anu garing, tiis sareng hujan-buktos. Disarankeun suhu kamar sareng kalembaban masing-masing dijaga masing-masing 15 ℃ ~ 35 ℃ sareng 35% ~ 65%.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami