produk

Tembok Fiberglass Nyertakeun Jaringan Mat

pedaran pondok:

1.A produk ramah lingkungan didamel tina gelas serat dicincang ku prosés baseuh
2. Utamana dilarapkeun pikeun lapisan permukaan sareng lapisan jero témbok sareng siling
.Kahanan seuneu
. Anti korosi
.Shock-resistansi
. Anti koréksi
.Crack-résistansi
. Cai-résistansi
-Air-perméabilitas
3. Digunakeun sacara lega di tempat hiburan umum, aula konperénsi, hotel bintang, réstoran, bioskop, rumah sakit, sakola, gedong kantor sareng bumi padumukan ..


Detil Produk

1. Matéri Kaca Ngaliputi Tissue Mat
Pinding kaca Fiberglass nutupan jaringan jaringan, produk anu ramah lingkungan anu didamel tina gelas serat anu dicincang ku prosés baseuh, utamina dilarapkeun pikeun lapisan permukaan sareng lapisan jero témbok sareng langit-langit kalayan fungsi luhur seuneu-kaleuleusan, anti korosi, shock- résistansi, anti korosi, résistansi retakan, tahan cai, perméabilitas hawa ogé épék hiasan anu elegan sareng mulya. éta tiasa dianggo sacara luas di tempat hiburan umum, aula konperénsi, hotél bintang, réstoran, bioskop, rumah sakit, sakola, gedong kantor sareng bumi padumukan.

Fitur

● Kabeurangan-seuneu
● Anti karat
● Ngajempolan-tahan
● Anti koréksi
● Rengat-tahan
● Cai-tahan
● Air-perméabilitas
● Épék hiasan anu mulya sareng mulya

chanpi

Model sareng ciri:

Barang

Unit

Jenis

BH-TMM45 / 1

Beurat Daérah

g / m2

43

Eusi pengikat

%

24

Kakuatan tarik MD

N / 5cm

20120

Kakuatan tarik CMD

N / 5cm

≥90

Kandel

mm

≥0.30

%

≥60

Pangukuran Standar

Lebar X Panjang

Diaméter gulung

Kertas Inti Internal Dia

mxm

cm

cm

1.0X2000

≤1.08

15

* Métode tés dirujuk ka DIN53887, DIN53855

Aplikasi:
Bisa loba dipaké di tempat hiburan umum, aula konperénsi, hotél bintang, hotél, pusat perbelanjaan, bioskop, rumah sakit, sakola, kantor sareng gedong padumukan sareng tempat-tempat kelas luhur sanés.

tui

Pengiriman barang & Panyimpenan
Kacuali sanés anu ditetepkeun, produk Fiberglass kedah di daérah anu garing, tiis sareng kalembaban. Suhu kamar sareng kerendahan kedah teras dijaga masing-masing dina 15 ℃ -35 ℃ sareng 35% -65%.

about (2)

Bungkusan
Produkna tiasa dipak dina kantong ageung, kotak tugas beurat sareng kantong anyaman plastik komposit.

about (3)

Service kami
1. Panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam
2. Staf anu terlatih sareng berpengalaman tiasa ngajawab sadayana patarosan anjeun kalayan lancar.
3. Sadaya produk urang gaduh jaminan 1 taun upami nuturkeun pituduh kami
4. Tim khusus ngadamel kami pangrojong anu kuat pikeun méréskeun masalah anjeun tina pameseran dugi ka aplikasi
5. harga kalapa dumasar kana kualitas anu sami sakumaha kami supplier pabrik
6. Jaminan sampel kualitas sami sareng produksi massal.
7. Sikep positip pikeun produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Surélék: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Cell: +86 13923881139 (Mr Guo)
+86 18007928831 (Mr Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami