produk

Serat Karbon Diaktipkeun

pedaran pondok:

1. Éta didamel tina serat alami atanapi serat jieunan tikar anu henteu ditenun ngalangkungan charring sareng aktivasina.
2. Komponén utama nyaéta karbon, numpuk ku chip karbon kalayan luas permukaan anu khusus (900-2500m2 / g), laju distribusi liang ≥ 90% komo apertur.
3. Dibandingkeun sareng karbon aktif granular, ACF langkung ageung nyerep kapasitas sareng kagancangan, gampang baranahan kalayan kirang lebu, sareng kinerja listrik anu saé, anti panas, anti asam, anti alkali sareng alus dina ngabentuk.


Detil Produk

Serat karbon aktif dirasukeun didamel tina serat alami atanapi serat jieunan tikar anu henteu ditenun ngalangkungan charring sareng aktivasina. Komponén utama nyaéta karbon, ditumpukkeun ku chip karbon kalayan luas permukaan anu khusus (900-2500m2 / g), tingkat distribusi liang ≥ 90% sareng bahkan apertur. Dibandingkeun sareng karbon aktif granular, ACF ngagaduhan kapasitas nyerep langkung gancang sareng gancang, gampang hirup deui kalayan kirang lebu, sareng kinerja listrik anu saé, anti panas, anti asam, anti alkali sareng alus dina ngabentuk.

Fitur
● Asam sareng résistansi alkali
● Pamakean anu tiasa dibarui
● Luas permukaan permukaan mimitian ti 950-2550 m2 / g
● Diaméter liang pori 5-100A Kacepetan jangkep tina adsorpsi, 10 dugi ka 100 kali tibatan karbon aktif granular

ACF

Aplikasi
felt (1)
Serat karbon aktif seueur dilarapkeun di
1. Daur ulang pelarut: tiasa nyerep sareng ngadaur ulang bénzéna, keton, éster sareng béngsin;
2. Pemurnian hawa: éta tiasa nyerep sareng nyaring gas racun, gas haseup (sapertos SO2 、 NO2, O3, NH3 dll), fetor sareng bau awak dina hawa.
3. Pemurnian cai: éta tiasa nyabut ion logam beurat, karsinogen, bau, bau kapang, bacilli dina cai sareng ka dékol. Kituna éta seueur dianggo dina panguburan cai dina industri pipa, makanan, farmasi sareng industri listrik.
4. Proyék panyalindungan lingkungan: gas limbah sareng panguburan cai;
5. pelindung lisan-nasal topeng, alat pelindung sareng anti kimia, colokan filter haseup, pemurnian udara di jero ruangan;
6. Ngalenyepan bahan radioaktif, operator katalis, pemurnian logam mulia sareng daur ulang.
7. Perban médis, antidote akut, ginjal ponggawa;
8. Éléktroda, unit pemanasan, éléktron sareng aplikasi sumberdaya (kapasitas listrik tinggi, batré sareng sajabana)
9. Bahan anti korosif, suhu luhur-nolak sareng bahan terisolasi.

Daptar produk

Jenis

BH-1000

BH-1300

BH-1500

BH-1600

BH-1800

BH-2000

Daérah permukaan khusus BETm2 / g

900-1000

1150-1250

1300-1400

1450-1550

1600-1750

1800-2000

Laju nyerep bénzéna (wt%)

30-35

38-43

45-50

53-58

59-69

70-80

Nyerep yodium (mg / g)

850-900

1100-1200

1300-1400

1400-1500

1400-1500

1500-1700

Métiléna biru (ml / g)

150

180

220

250

280

300

Volt aperture (ml / g)

08-12

Hartosna apertur

17-20

Nilai PH

5-7

Titik ngaduruk

> 500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori