produk

Lawon Serat Karbon Aktip

pedaran pondok:

1. Éta henteu ngan ukur tiasa nyerep bahan kimia organik, tapi ogé tiasa nyaring lebu dina hawa, ngagaduhan ciri diménsi anu stabil, résistansi hawa anu handap sareng kamampuan nyerep anu luhur.
2. Area permukaan spésipik luhur, kakuatan tinggi, seueur liang leutik, kapasitas listrik ageung, résistansi hawa alit, henteu gampang dibedol sareng lay sareng umur panjang.


Detil Produk

Bahan Serat Karbon Aktif, nami sanésna diaktipkeun lawon karbon, ngadopsi bahan makromolekul kanggo ngadamel bubuk karbon diaktipkeun anu saé sacara organik diintegrasikeun sareng kaén anu henteu dianyam, éta henteu ngan ukur ngan ukur nyerat bahan kimia organik, tapi ogé tiasa nyaring lebu dina hawa, gaduh ciri diménsi stabil, résistansi hawa lemah sareng kamampuan nyerep tinggi.

Fitur
● luas permukaan spésipik luhur
● kakuatan tinggi
● liang leutik
● Kapasitas listrik ageung
● Résistansi hawa leutik
● Henteu gampang diabus sareng ngagolér
● umur panjang jasa

EYT

Lawon serat karbon diaktipkeun gaduh karakteristik aréa permukaan spésipik tinggi, liang leutik, capacitance badag, résistansi hawa leutik, kakuatan tinggi, henteu gampang pulverize jeung iklas, umur panjang jasa, jsb Éta geus loba dipaké dina produksi supercapacitors militér kalayan hasil anu saé.

Aplikasi

Ieu biasana dianggo dina réspirator kaamanan, rumah sakit, industri, kantong, perlindungan lingkungan sareng wallpaper hiasan anu dihias jero ruangan, panyucian cai sareng minyak ogé.

hru

Spésifikasi

Daérah permukaan khusus

500m2 / g-3000m2 / g

Lebar

500-1400 mm

Kandel

0,3-1 mm

Beurat Gram

50-300g /


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori