produk

3D jero Core

pedaran pondok:

Anggo serat tahan Alkali
3D GRP di jero sikat inti kalayan lem, teras dibereskeun nyetak.
Kadua nempatkeun dina kapang sareng foaming.
Produk akhirna nyaéta papan batu beton 3D GRP.


Detil Produk

3D GRP di jero sikat inti kalayan lem, teras dibentuk kapang. Kadua nempatkeun kana kapang sareng foaming. Produk akhirna nyaéta 3D GRP foam board beton.

Kauntungannana
Ngabéréskeun masalah semén busa tradisional: kakuatan handap, rapuh, gampang rengat; ningkatkeun kakuatan tarik, komprési, kakuatan léngkok (tarik, kakuatan komprési langkung ti 0.50MP).
Kalayan rumus foaming anu dirobih, janten busa gaduh kinerja insulasi termal anu langkung saé, nyerep cai handap. Éta mangrupikeun bahan insulasi kelas A1 anu paling sampurna anu teu sampurna, hirupna sami sareng wangunan.
Lebar standar nyaéta 1300mm
Beurat 1,5kg / m2
Ukuran bolong: 9mm * 9mm

Aplikasi
core (5)
Kumaha sikat résin dina lawon 3D
1. Campuran résin: biasana nganggo résin henteu jenuh sareng kedah nambihan agén curing (résin 100g ku agén curing 1-3g)
2. Babandingan résin kana lawon nyaéta 1: 1, contona, lawon 1000g peryogi résin 1000g.
3. Milih platform operasi anu pas sareng lawon kedah di-wax dina permukaan platform operasi (pikeun kaperluan demoulding)
4. Nempatkeun lawon dina platform operasi.
5. Kusabab kaina dibungkus dina tabung kertas, tihang inti bakal condong kana hiji arah.
core (1)
6. Urang bakal nganggo gulungan kanggo sikat résin sapanjang arah condong lawon supados serat lawon tiasa nyusup.
core (2)
7. Saatos serat lawon leres-leres nyusup, urang tiasa narik lapisan luhur lawon dina arah anu bertentangan sareng ngajantenkeun sakabeh lawon nangtung.
core (3)
8. Éta tiasa dianggo nalika éta leres-leres kapok.
core (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami