produk

E-gelas Stitched dicincang Strand Mat

pedaran pondok:

1. beurat nyata (450g / m2-900g / m2) dilakukeun ku cara motong untaian kontinyu kana untaian dicincang sareng stitching babarengan.
2. Lebar maksimum 110 inci.
3. Tiasa dianggo dina ngadamel tabung produksi parahu.


Detil Produk

E-gelas Stitched dicincang Strand Mat (450g / m2-900g / m2) didamel ku cara nyabak untaian kontinyu kana untaian dicincang sareng dicocog sasarengan. Produkna ngagaduhan lebar maksimum 110 inci. produk ieu tiasa dianggo dina ngadamel tabung manufaktur parahu.
Spésifikasi Téknis

Produk No.

Langkung kapadetan

Kapadetan rendang

Kapadetan benang poliéster

BH-EMK300

309.5

300

9.5

BH-EMK380

399

380

19

BH-EMK450

459.5

450

9.5

BH-EMK450

469

450

19

BH-EMC0020

620.9

601.9

19

BH-EMC0030

909.5

900

9.5

stanf (1) stanf (2)

 

stanf (3) stanf (4) stanf (5)

Produkna tatu dina tabung kertas 76 mm diaméterna jero, diaméterna 275 mm, dibungkus dina pilem plastik teras disimpen dina karton atanapi bungkus kertas Kraft. Tiasa dimuat dina wadah masin, tapi ogé bungkus baki.

图片 10

FAQ
1.Moq: 1000kgs
2. waktos pangiriman: 15 dinten saatos mastikeun urutan
3. Kanggo istilah Pangiriman, urang tiasa nampi EXW, FOB, CNF sareng CIF.
4. Kanggo istilah Pamayaran, urang tiasa nampi PAYPAL, T / T sareng L / C.
5. Kami ngekspor produk kami ka Éropa, sapertos Inggris, Jérman, Spanyol, Italia, Perancis, Belanda .....
Asia Tenggara, sapertos Singapura, Thailand, Myanmar, Malaysia, Vietnam, India, ...
Amérika Kidul, sapertos Brasil, Argentina, Ékuador, Chili ...
Amérika Kalér, sapertos USA, Kanada, Mexico, Panama ...
6. Sateuacan anjeun mesen, urang tiasa nyayogikeun conto gratis kanggo uji coba anjeun.
7. Perusahaan kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman pikeun produksi sareng pamasaran, urang tiasa nyayogikeun dina jasa waktos sateuacan sareng saatos jasa penjualan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami