Tentang Kami

Profil Perusahaan

Cina Beihai Fiberglass Co., Ltd. ngagaduhan 3 pabrik kalayan 2100 padamel khusus pikeun ngahasilkeun produk Fiberglass di Cina. Kami ngahasilkeun E-Glass sareng S-Glass fiberglass roving, untaian dicincang, mat kontinyu, mat combo dijahit, lawon multiaxial, bubuk sareng emulsi dicincang strand mat, anyaman roving, mat jaringan sareng FRP (gentian plastik bertulang) produk sapertos panto FRP, pot kembang FRP, patung FRP sareng sajabana.
Utamana, Cina Beihai parantos gaduh téknologi inti kelas kecap-an propriétari pikeun tungku serat E-Glass anu ageung sareng 3 jalur produksi (lébarna 1600mm, 2600mm sareng 3200mm) pikeun ngahasilkeun mat strand fiberglass dicincang strand sareng 120 alat anyaman pikeun ngahasilkeun serat kaca anyaman.
Kaluaran taunan roving fiberglass ngahontal 380,000 ton sareng fiberglass dicincang strand mat 66,000 ton sareng fiberglass anyaman roving 33,000 ton.

dfjgf (7)

dfjgf (6)

dfjgf (9)

dfjgf (8)

Naha Pilih Kami

Pabrik 1.3 kalayan 2100 pagawé khusus ngahasilkeun produk fiberglass.
2. Langkung ti 10 taun pangalaman kalayan langkung ti 18 kategori produk anu tiasa nyayogikeun jasa mandeg.
Jalur produksi 3.3 sareng 120 alat anyaman anu masihan produktivitas stabil sahingga urang tiasa mastikeun tepat waktu sareng pangiriman gancang.
4. Sadaya produk kami kalayan standar kualitas internasional, produk diékspor ka Asia Tenggara, Mid East, Éropa Wétan, Amérika Kidul, Amérika Kalér sareng pasar luar negeri ageung sanés.
Tim 5.R & D sareng téknologi canggih sahingga sacara efektif nyayogikeun sagala jinis produk standar sareng produk khusus.
6.We gaduh departemén kualitas khusus pikeun mastikeun yén teu aya masalah kualitas sateuacan pangiriman.
7. Ékspor parantos ampir dasawarsa sajarah, parantos akumulasi pangalaman euyeub tur akrab sareng sertipikat dokumenter sareng prosés ékspor anu nyayogikeun jasa ékspor profesional。
8. Luyu sareng paménta konsumén pikeun bentuk pembayaran anu fleksibel sareng rupa-rupa. Sapertos L / C, T / T, Western union, paypal, jst.
9.24 jam online pre-sales sareng layanan purna jual kanggo nyayogikeun anjeun répon profesional sareng tepat waktuna.

YUY (1)

YUY (2)

YUY (3)

YUY (4)

Tim téknis anu kuat
Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, puluhan taun pangalaman propésional, tingkat desain anu saé, nyiptakeun intéligénsisi épisiensi kualitas luhur.

Téknologi
Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

Ngahaja diciptakeun
Perusahaan nganggo sistem desain anu maju sareng panggunaan manajemén sistem manajemen kualitas internasional maju ISO9001 2000.

Kauntungannana
Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

Kualitas alus teuing
Perusahaan ngahususkeun dina ngahasilkeun alat-alat kinerja tinggi, kakuatan téknis anu kuat, kamampuan ngembangkeun anu kuat, jasa téknis anu saé.

Palayanan
Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.