produk

3D lawon Fiberglass Woven

pedaran pondok:

Lawon spacer 3-D diwangun ku dua permukaan lawon anyaman bi-arah, anu mékanis dihubungkeun sareng tihang anyaman nangtung.
Sareng dua tihang S ngawangun ngahijikeun janten tihang, 8 bentuk dina arah warp sareng 1 bentuk dina arah pakan.


Detil Produk

Lawon spacer 3-D diwangun ku dua permukaan lawon anyaman bi-arah, anu mékanis dihubungkeun sareng tihang anyaman nangtung. Sareng dua tihang S ngawangun ngahijikeun janten tihang, 8 bentuk dina arah warp sareng 1 bentuk dina arah pakan.

Ciri Produk
Lawon spacer 3-D tiasa didamel tina serat gelas, serat karbon atanapi serat basalt. Ogé lawon hibridna tiasa dihasilkeun.
Kisaran jangkungna tihang: 3-50 mm, kisaran lébarna: ≤3000 mm.
Désain parameter struktur kalebet kapadetan areal, jangkungna sareng kapadetan distribusi pilar fleksibel.
Komposit lawon spacer 3-D tiasa nyayogikeun résistansi debonding kulit-inti sareng résistansi résistansi sareng résistansi dampak, beurat enteng. kaku tinggi, isolasi termal alus teuing, damping akustik, jeung saterusna.

Aplikasi

iyu

Spesifikasi lawon 3D Fiberglass Woven

Beurat Daérah (g / m2)

Kandel Inti (mm)

Density of Warp (tungtung / cm)

Density of Weft (tungtung / cm)

Kakuatan tarik Warp (n / 50mm)

Kakuatan kakuatan Tali (n / 50mm)

740

2

18

12

4500

7600

800

4

18

10

4800

8400

900

6

15

10

5500

9400

1050

8

15

8

6000

10000

1480

10

15

8

6800

12000

1550

12

15

7

7200

12000

1650

15

12

6

7200

13000

1800

18

12

5

7400

13000

2000

20

9

4

7800

14000

2200

25

9

4

8200

15000

2350

30

9

4

8300

16000

FAQ tina lawon 3D fiberglass 3D anyaman lawon

1) Kumaha kuring tiasa nambihan langkung seueur lapisan sareng bahan sanés kana lawon Beihai3D?
Anjeun tiasa nerapkeun bahan sanés (CSM, roving, foam jsb) baseuh dina baseuh dina lawon Beihai 3D. Dugi ka 3 mm gelas tiasa digulung dina Beihai 3D anu baseuh sateuacan réngsé waktos-waktos sareng gaya spring-back lengkep bakal dijamin. Saatos lapisan gel-time tina ketebalan anu unggul tiasa dilaminasi.
2) Kumaha cara nerapkeun laminasi hiasan (sapertos HPL Prints) dina lawon Beihai 3D?
Laminasi hiasan tiasa dianggo dina sisi cetakan sareng lawon dilaminasi langsung dina luhur lamina atanapi lamina hiasan tiasa digulung dina lawon Beihai 3D anu baseuh.
3) Kumaha cara ngadamel sudut atanapi kurva sareng Beihai 3D?
Hiji kaunggulan Beihai 3D nyaéta bentukna lengkep sareng drapeable. Kantun tilep lawon dina sudut anu dipikahoyong atanapi kurva dina kapang sareng gulung ogé.
4) Kumaha cara kuring warna ka laminasi Beihai 3D?
Ku ngawarna résin (nambihan pigmén)
5) Kumaha kuring kéngingkeun permukaan lemes dina laminat 3D Beihai sapertos permukaan lemes dina sampel anjeun?
Permukaan lemes tina sampel peryogi kapang anu rata, sapertos gelas atanapi melamin. Dina raraga kéngingkeun permukaan anu lemes dina dua sisi, anjeun tiasa nerapkeun cetakan lilin anu kadua (cetakan jepitan) kana Beihai 3D anu baseuh, diperhatoskeun kandelna lawon.
6) Kumaha kuring pastikeun yén lawon Beihai 3D lengkep direspon?
Anjeun tiasa sacara gampil ngawartosan ku tingkat transparansi upami Beihai 3D parantos baseuh sacara leres. Nyingkahan daérah anu langkung ageung (kalebet) ku ngan saukur ngagugulung résin anu langkung seueur kana ujungna- sareng kaluar tina lawon. Ieu bakal nyayogikeun jumlah résin anu leres dina lawon.
7) Kumaha carana kuring nyingkahan print-through dina gelcoat of Beihai 3D?
• Kanggo kaseueuran aplikasi, kurudung atanapi lapisan CSM saderhana cekap.
• Kanggo aplikasi visual anu langkung kritis, anjeun tiasa nganggo jas panghalang anu nyetak.
• Cara sanésna nyaéta ngantep kulit luar cageur sateuacan nambihan Beihai 3D.
8) Kumaha carana abdi tiasa mastikeun tembus lamunan Beihai 3D?
Tembus tembus mangrupikeun warna tina résin, ngahubungi supplier résin anjeun.
9) Naon sababna ningkatna (spring back) kapasitas lawon Beihai 3D?
Beihai 3D Kaca lawon anu palinter dirancang sakitar kualitas alami gelas. Kaca tiasa 'dibéngkokeun' tapi henteu tiasa 'dibungkus'. Bayangkeun sadayana sumber dina laminasi anu ngadorong deklamer, résin ngarangsang tindakan ieu (ogé disebut kapiléritas).
10) lawon Beihai 3D henteu cukup nyageurkeunana, naon anu kuring kedah lakukeun?
Dua solusi anu mungkin
1) Nalika damel sareng résin anu ngandung styrene, anu négakeun styrene volatil sareng Beihai 3D anu diregem tiasa nyababkeun hambatan tamba. Jinis résin édisi stérén (LSE) anu handap atanapi anu sanésna ditambihkeun réduser émisi styrénna (sapertos Byk S-740 pikeun poliéster sareng Byk S-750) kana résin disarankeun.
2) Pikeun ngimbangan massa résin anu handap sareng maka ngirangan suhu curing dina benang tihang nangtung, disarankeun pikeun tamba anu réaktif pisan. Ieu tiasa dihontal kalayan tingkat katalis anu ningkat sareng tingkat anu ningkat (langkung saé katalis) dibales ku sambetan pikeun nyetél waktos gél.
11) Kumaha carana kuring nyingkahan karusakan dina kualitas permukaan Beihai 3D (keriput sareng lipatan dina dek dek)?
Panyimpenan penting pikeun mastikeun kualitasna: bekelkeun gulung sacara horisontal dina lingkungan anu garing dina suhu normal buka lawon sacara rata sareng ulah tilep lawonna.
• Melu: anjeun tiasa miceun lipatan ku cara gampang ngéserkeun roller tina lipatan nalika digulung di gigireunna
• Kerut: ngagulung hipu kana kerut saukur bakal ngaleungit


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori