produk

  • Cenosphere (Microsphere)

    Cénosfir (Mikrosfér)

    1. Lebur bola kerung abong anu tiasa ngambang dina cai.
    2. Éta bodas kulawu, sareng tembok ipis sareng kerung, beurat enteng, beurat beurat 250-450kg / m3, sareng ukuran partikel sakitar 0,1 mm.
    3.Lebar dipaké dina produksi beurat beurat castable sareng pangeboran minyak sareng di sagala rupa industri.
  • Hollow Glass Microspheres

    Microspheres Kaca kerung

    Bubuk bubuk non-logam anorganik 1.Ringan-cahaya sareng bentuk "bola-bantalan" kerung,
    2.Jinis anyar bahan ringan kinerja tinggi sareng seueur diterapkeun