produk

  • Direct Roving For LFT

    Langsung Roving Pikeun LFT

    1. Éta dilapis ku ukuranana dumasar kana silana cocog sareng résin PA, PBT, PET, PP, ABS, PPS sareng POM.
    2. Seueur dianggo dina industri otomotif, éléktromekanik, alat bumi, gedong & konstruksi, éléktronik & listrik, sareng aerospace
  • Direct Roving For CFRT

    Langsung Roving Pikeun CFRT

    Hal ieu dianggo pikeun prosés CFRT.
    Benang Fiberglass aya di luar anu teu dibébérkeun tina bobbins dina rak teras disusun dina arah anu sami;
    Benang dibubarkeun ku tegangan sareng dipanaskeun ku hawa panas atanapi IR;
    Sanyawa molmoplastik molten disayogikeun ku extruder sareng impregnated fiberglass ku tekanan;
    Saatos mendingan, lambaran CFRT akhir dibentuk.
  • Direct Roving For Filament Winding

    Langsung Roving Pikeun Filamen Winding

    1. Éta cocog sareng poliéster henteu jenuh, poliuretan, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik.
    2.Guna utama kalebet pembuatan pipa FRP tina sababaraha rupa diaméter, pipa tekanan tinggi pikeun transisi minyak bumi, pembuluh tekanan, bak panyimpenan, sareng, bahan insulasi sapertos batang utiliti sareng tabung insulasi.
  • Direct Roving For Pultrusion

    Langsung Roving Kanggo Pultrusion

    1. Éta dilapis ku ukuranana dumasar kana silana cocog sareng poliéster henteu jenuh, éster vinil sareng résin epoxy.
    2. Éta dirarancang pikeun aplikasi filamén gulung, pultrusion, sareng anyaman.
    3. Éta cocog pikeun dianggo dina pipa, pembuluh tekanan, kisi, sareng profil,
    jeung anyaman roving dirobah tina éta dipaké dina parahu jeung bak neundeun kimia
  • Direct Roving For Weaving

    Langsung Roving Kanggo Tenun

    1. Éta cocog sareng poliéster henteu jenuh, éster vinil sareng résin epoxy.
    2. Pasipatan anyaman anu hadé ngajantenkeun cocog pikeun produk fiberglass, sapertos lawon roving, mats kombinasi, mat stitched, lawon multi-aksial, geotextiles, grating dibentuk.
    3. produk tungtung-dipaké anu loba dipaké dina wangunan & konstruksi, kakuatan angin jeung aplikasi kapal pesiar.