produk

Panto FRP

pedaran pondok:

1. generasi anyar panto ramah-lingkungan sareng efisiensi énergi, langkung saé tibatan kayu, beusi, aluminium sareng plastik sateuacanna. Éta diwangun ku kakuatan SMC kakuatan tinggi, inti busa poliuretan sareng pigura lapis.
2. Fitur:
hemat energi, ramah lingkungan,
insulasi panas, kakuatan tinggi,
beurat enteng, anti korosi,
cuaca anu saé, stabilitas diménsi,
umur panjang, warna-warni sareng sajabana.


Detil Produk

Panto FRP mangrupikeun panto énggal ramah lingkungan sareng efisiensi énergi, langkung saé tibatan kayu, waja, aluminium sareng plastik. Éta diwangun ku kakuatan SMC kakuatan tinggi, inti busa poliuretan sareng pigura lapis. Éta fitur hemat énergi, ramah lingkungan, insulasi panas, kakuatan tinggi, beurat enteng, anti korosi, cuaca anu saé, stabilitas diménsi, panjang umur, warna-warni sareng sajabana.

Fitur
● estetika pikaresepeun
1) Persamaan anu leres tina panto kai ek
2) Jéntré woodgrain bertekstur unik dina unggal desain
3) Banding banding elegan
4) Embossment panel definisi tinggi
5) Ditingkatkeun tampilan sareng penampilan
● Fungsionalitas Unggul
1) Panel panto Fiberglass moal nyabak, karat atanapi buruk
2) Pigura kinerja tinggi nolak perubahan warna sareng warping
3) Ambang adjustable komposit ngawatesan resapan udara sareng cai
● Efisiensi Kaamanan & Énergi
1) Inti busa poliuretan
2) busa bébas CFC
3) Lingkungan ramah
4) blok konci kai 16 "sareng pelat kaamanan jamb nolak lebet paksa
5) Foam komprési weatherstrip nyegah bagéan
6) Gelas hiasan tilu kaca

Detil panto Fiberglass
1.SMC panto Kulit
Bahan lambar SMC disimpen dina kapang sareng dipanaskeun sareng dipencet ku pers, teras didinginkan sareng didamel
Picture 3
1). Kami ngagaduhan 3 jinis permukaan permukaan (Ék, Mahoni, Lemes)
ytrueyt
2). Spésifikasi Kulit SMC panto
● Kandel: 2mm
● Warna: Bodas
● Ukuran: 2138 * 1219 (Max)
● Komponén: Fiberglass, polyester henteu jenuh, Styrene, filler anorganik, Seng stearate, Titanium oxide
utyiutyi2. Struktur panto SMC kami

truytr

Majelis panto
Pigura kai (rorongkong) + SMC panto panto (2mm) + PU busa (kapadetan 38-40kg / m3) + ujung PVC (disegel tahan cai). Total ketebalan panto 45mm (saleresna 44.5mm, 1 3/4 ")

tyrejtyi

3. warna panto FRP
Sacara umum, panto réngsé dicét saatos éta réngsé. Éta tiasa dibagi kana cet semprot sareng cet garing tangan (Pewarnaan). Cét anu dicét ku tangan langkung awis, nanging warnana langkung tilu diménsi sareng garisna langkung saé

hgjtyi

4. Desain panto FRP (Desain panto Arsitéktur)

ytiurt

5.Klasifikasi panto FRP 

uytiruy


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori