produk

  • Biaxial Fabric +45°-45°

    Kain Biaxial + 45 ° -45 °

    1. Dua lapisan rovings (450g / ㎡-850g / ㎡) dijajarkeun dina + 45 ° / -45 °
    2. Kalayan atanapi henteu nganggo lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡).
    3. Lebar maksimum 100 inci.
    4. Dipaké dina pabrik parahu.