produk

Dipotong Fibeglass

pedaran pondok:

1. Serat Kaca Dipasang didamel tina E-kaca sareng sayogi kalayan serat anu rata anu jelas antara 50-210 mikron
2. Aranjeunna dirancang khusus pikeun penguatan résin thermosetting, résin termoplastik sareng ogé pikeun aplikasi ngalukis
3. produk tiasa palapis atanapi non-coated pikeun ningkatkeun sipat mékanis komposit, sipat abrasi sareng tampilan permukaan.


Detil Produk

Panjelasan Produk:
Serat Kaca Dipasang didamel tina E-gelas sareng sayogi kalayan panjang serat rata-rata anu parantos ditetepkeun antara 50-210 mikron, aranjeunna didesain khusus kanggo penguatan résin thermosetting, résin termoplastik sareng ogé kanggo aplikasi lukisan, produk tiasa dilapis atanapi henteu -dilapis pikeun ningkatkeun sipat mékanis komposit, sipat abrasi sareng tampilan permukaan.

Fitur Produk:
1. Sebaran panjang serat sempit
2. Kamampuh prosés anu saé, penampilan dispersi sareng permukaan anu saé
3. Sipat anu saé bagian tungtung

Idéntifikasi

Conto

EMG60-W200

Jenis Gelas

E

Serat Gelas digiling

MG-200

Diameter, Μm

60

Panjang Rata-rata, Μm

50 ~ 70

Agén ukuran

Silane

gdfhgf

Parameter Téknis

Produk

Diaméter filamén

/μm

Kaleungitan Ignition

/%

Eusi Uap

/%

Panjang Rata-rata /μm

Agén ukuran

EMG60-w200

60 ± 10

≤2

≤1

60

Silane Dumasar

Panyimpenan
Kacuali ditetepkeun, produk fiberglass kedah disimpen di daérah anu garing, tiis sareng hujan-buktina. Disarankeun suhu kamar sareng kalembaban masing-masing dijaga masing-masing 15 ℃ sareng 35% -65%.

Bungkusan
Produk tiasa dipak dina kantong massal sareng kantong anyaman palastik komposit;
Salaku conto:
Kantong ageung masing-masing tiasa nahan 500kg-1000kg;
kantong anyaman palastik komposit tiasa nahan masing-masing 25kg.
Kantong ageung:

Panjang mm (di)

1030 (40.5)

Lebar mm (di)

1030 (40.5)

Jangkungna mm (di)

1000 (39,4)

Kantong anyaman palastik komposit:

Panjang mm (di)

850 (33.5)

Lebar mm (di)

500 (19.7)

Jangkungna mm (di)

120 (4.7)

erw (1)
erw (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori