produk

Fiberglass Surface Tissue Mat

pedaran pondok:

1.Mainly dipaké salaku lapisan permukaan produk FRP.
Dispersi serat 2. Seragam, permukaan lemes, lemes rarasaan-leungeun, eusi lowbinder, impregnation résin gancang sareng kapang nurut alus.
3.Filament winding type CBM series sareng seri SBM lay lay tangan


Detil Produk

1. Matet kaca permukaan permukaan jaringan
Fiberglass Surface tissue mat utamina dianggo salaku lapisan permukaan produk FRP. Éta dicirikeun ku dispersi serat anu seragam, permukaan lemes, lemes perasaan-tangan, eusi binder low, impregnation résin gancang sareng kapang nurut alus. Baris produk ieu asup kana dua katalog: saringan tipe CBM berkelok-kelok sareng seri SBM lay-up tipe SBM. Mat dasar surfing CBM paling cocog pikeun merangan Pipa FRP sareng kapal sabab sanggup ningkatkeun performa lapisan permukaan pikeun ngawujudkeun langkung lami hirupna sareng tahan ngalawan korosi, kabocoran sareng komprési. SBM surfaces mat cocog pikeun nyetak sareng kontur canggih bari dicirikeun ku kataatan kapang anu saé sareng résin gancang jenuh, éta bahan anu diperyogikeun pikeun cet kualitas luhur sareng produk FRP sabab sanggup nutupan tékstur handapeun lapisan pikeun nyiptakeun tinggi permukaan gloss anu nimbulkeun ningkat kakuatan sareng résistansi korosi. tikar permukaan dina dua kategori ieu ogé lumaku pikeun prosés citakan FRP anu sanés sapertos cetakan pers spary-up, cetakan lotre sentrifugal.

Fitur

● dispersi serat seragam
● Permukaan lemes
● Lemes parasaan-leungeun
● Eusi pengikat rendah
● impregnasi résin gancang
● Katuhu kapang anu saé

12

Model sareng ciri:

Barang

Unit

Jenis

BH-CBM20

BH-CBM30

BH-CBM50

BH-SBM30

BH-SBM40

BH-SBM50

Beurat Daérah

g / m2

20

30

50

30

40

50

Eusi Pangikat

%

7.0

6.0

6.0

7.0

6.0

6.0

Tembus (dua lapisan)

s

<8

<10

<16

 <10

 <15

 <20

Kakuatan tarik MD

N / 5cm

≥20

≥25

≥40

≥20

≥25

30

Eusi Uap

%

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

<0,2

Pangukuran Standar

Lebar X Panjang

Diaméter gulung

Kertas Inti Internal Dia

m × m

cm

cm

1,0 × 1000

<100

15

1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

 1,0 × 1000

<100

15

Standar Pangujian: ISO3717
Aplikasi:
Utamana dianggo salaku lapisan permukaan produk FRP.
app

Pengiriman barang & Panyimpenan
Kacuali sanés anu ditetepkeun, produk Fiberglass kedah di daérah anu garing, tiis sareng kalembaban. Suhu kamar sareng kerendahan kedah teras dijaga masing-masing dina 15 ℃ -35 ℃ sareng 35% -65%.
about (2)
Bungkusan
Produkna tiasa dipak dina kantong ageung, kotak tugas beurat sareng kantong anyaman plastik komposit.
about (3)

Service kami
1. Panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam
2. Staf anu terlatih sareng berpengalaman tiasa ngajawab sadayana patarosan anjeun kalayan lancar.
3. Sadaya produk urang gaduh jaminan 1 taun upami nuturkeun pituduh kami
4. Tim khusus ngadamel kami pangrojong anu kuat pikeun méréskeun masalah anjeun tina pameseran dugi ka aplikasi
5. harga kalapa dumasar kana kualitas anu sami sakumaha kami supplier pabrik
6. Jaminan sampel kualitas sami sareng produksi massal.
7. Sikep positip pikeun produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Surélék: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Cell: +86 13923881139 (Mr Guo)
+86 18007928831 (Mr Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami