produk

  • FRP sheet

    Lambaran FRP

    Éta didamel tina plastik thermosetting sareng serat gelas bertulang, sareng kakuatanana langkung ageung tibatan baja sareng aluminium.
    Produk moal ngahasilkeun deformasi sareng fisi dina suhu ultra-tinggi sareng suhu handap, sareng konduktivitas termal na handap. Éta ogé tahan ka sepuh, konéng, korosi, gesekan sareng gampang dibersihkeun.
  • FRP Door

    Panto FRP

    1. generasi anyar panto ramah-lingkungan sareng efisiensi énergi, langkung saé tibatan kayu, beusi, aluminium sareng plastik sateuacanna. Éta diwangun ku kakuatan SMC kakuatan tinggi, inti busa poliuretan sareng pigura lapis.
    2. Fitur:
    hemat energi, ramah lingkungan,
    insulasi panas, kakuatan tinggi,
    beurat enteng, anti korosi,
    cuaca anu saé, stabilitas diménsi,
    umur panjang, warna-warni sareng sajabana.
  • FRP flower pot

    Panci kembang FRP

    1. Dijieunna tina Fiberglass and Resins.
    2. Tékstur beunghar, tahan maké, bahkan langkung jarang nyaéta beurat entengna, ogé performa anu kuat sareng plastisitas, rupa-rupa gaya artistik tiasa dianggo.