produk

  • Fiberglass Roofing Tissue Mat

    Genténg Gelas Genténg Jaringan

    1.Mainly dipaké salaku substrat alus teuing pikeun bahan hateup waterproof.
    2. Kakuatan tarik tinggi, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina.
    3. beurat nyata tina 40gram / m2 nepi ka 100 gram / m2, sareng rohangan antara benang nyaéta 15mm atanapi 30mm (68 TEX)
  • Fiberglass Surface Tissue Mat

    Fiberglass Surface Tissue Mat

    1.Mainly dipaké salaku lapisan permukaan produk FRP.
    Dispersi serat 2. Seragam, permukaan lemes, lemes rarasaan-leungeun, eusi lowbinder, impregnation résin gancang sareng kapang nurut alus.
    3.Filament winding type CBM series sareng seri SBM lay lay tangan
  • Fiberglass Wall Covering Tissue Mat

    Tembok Fiberglass Nyertakeun Jaringan Mat

    1.A produk ramah lingkungan didamel tina gelas serat dicincang ku prosés baseuh
    2. Utamana dilarapkeun pikeun lapisan permukaan sareng lapisan jero témbok sareng siling
    .Kahanan seuneu
    . Anti korosi
    .Shock-resistansi
    . Anti koréksi
    .Crack-résistansi
    . Cai-résistansi
    -Air-perméabilitas
    3. Digunakeun sacara lega di tempat hiburan umum, aula konperénsi, hotel bintang, réstoran, bioskop, rumah sakit, sakola, gedong kantor sareng bumi padumukan ..
  • Fiberglass Pipe Wrapping Tissue Mat

    Fiberglass Pipe Wrapping Mat jaringan

    1. Dianggo salaku bahan dasar pikeun bungkus anti korosi dina pipa baja anu dikubur di jero taneuh pikeun transportasi minyak atanapi gas.
    2. kakuatan tarik tinggi, kalenturan alus, ketebalan seragam, résistansi pangleyur, résistansi Uap, sareng retardasi seuneu.
    3. Waktu hirup tina tihang-garis diperpanjang dugi ka 50-60 taun