produk

Fiberglass dicincang Strand Mat Emulsion Binder

pedaran pondok:

1. Éta tina untaian dicincang anu disebarkeun sacara acak dicekel ku cangkéng emulsi.
2. Cocog sareng résin UP, VE, EP.
3. Lebar ngagugulung kisaran 50mm dugi ka 3300mm.


Detil Produk

E-Glass Emulsion dicincang Strand Mat didamel tina acak untaian dicincang dicekel langkung ketat ku binder emulsi. Éta cocog sareng résin UP, VE, EP. Lebar gulungna antara 50mm dugi ka 3300mm.

Fitur Produk
● Ngarecahna gancang dina styrene
● kakuatan tarik tinggi, ngamungkinkeun pikeun dipaké dina prosés lay-up leungeun pikeun ngahasilkeun bagian-bagian lega
● Alus baseuh-gancang sareng gancang baseuh-kaluar dina résin, sékrési hawa gancang
● Résistansi korosi asam anu unggul

Aplikasi
Aplikasi panggunaan akhir na kalebet parahu, alat mandi, bagian otomotif, pipa tahan korosi kimia, bak, menara pendingin sareng komponén gedong.
Tungtutan tambihan dina waktos baseuh sareng dékomposisi tiasa sayogi nalika pamundut. Éta dirarancang pikeun dianggo dina panangan tangan, lilitan filamén, kapang komprési sareng prosés laminasi kontinyu.
bnf (1)

Spésifikasi produk:

Pasipatan

Beurat Daérah

Eusi Uap

Eusi Ukuran

Kakuatan Ngarecah

Lebar

%)

%)

%)

N)

Mm)

Mathods

IS03374

ISO3344

ISO1887

ISO3342

50-3300

EMC80E

± 7,5

≤0.20

8-12

≥40

EMC100E

≥40

EMC120E

≥50

EMC150E

4-8

≥50

EMC180E

≥60

EMC200E

≥60

EMC225E

≥60

EMC300E

3-4

≥90

EMC450E

20120

EMC600E

≥150

EMC900E

≥200

● spésipikasi Husus tiasa dihasilkeun numutkeun kabutuhan pelanggan.

Proses Produksi Mat
Rovings dirakit dicincang kana panjang anu parantos ditangtoskeun, teras murag kana conveyor sacara acak.
Untaian dicincang kabeungkeut ku beungkeut emulsi atanapi binder bubuk.
Saatos garing, tiis sareng gulungan, tikar nangtung dicincang kabentuk.
Bungkusan
Unggal Strand Mat Mat dicukur kana tabung kertas anu diaméterna jerona 76mm sareng gulung tikar ngagaduhan diameter 275mm. Gulungan tikar dibungkus ku pilem plastik , teras dibungkus dina kotak karton atanapi dibungkus ku kertas kraft. Gulungan tiasa ditempatkeun sacara vertikal atanapi horisontal. Pikeun transportasi, gulungan tiasa dimuat kana kantétan langsung atanapi dina palét.

Panyimpenan
Kacuali ditetepkeun sanésna, Dicincang Strand Mat kedah disimpen di tempat anu garing, tiis sareng hujan-buktos. Disarankeun suhu kamar sareng kalembaban masing-masing dijaga masing-masing 15 ℃ ~ 35 ℃ sareng 35% ~ 65%.

bnf (2)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami