produk

BMC

pedaran pondok:

1. Dirancang khusus pikeun nguatkeun poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng résin fenolik.
2. Seueur dianggo dina transportasi, konstruksi, éléktronika, industri kimia sareng industri ringan. Sapertos bagian otomotif, insulator sareng kotak saklar.


Detil Produk

E-Glass Dicincang untaian pikeun BMC dirancang khusus pikeun nguatkeun poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng résin fenolik.

Fitur
● integritas untai saé
● Low statis sareng bénten
● Sebaran gancang sareng seragam dina résin
● Pasipatan mékanis sareng pamrosésan anu hadé

bmc

Prosés BMC
Sanyawa cetak ageung didamel ku ngagabungkeun gelas dicincang untaian, résin, pangisi, katalis sareng aditif sanés, sanyawa ieu diolah ku cetakan komprési atanapi cetak suntikan pikeun ngabentuk bagian komposit anu réngsé.

tyuyt (1)

Aplikasi
E Gelas Kacang Dicincang pikeun BMC seueur dianggo dina transportasi, konstruksi, éléktronika, industri kimia sareng industri ringan. Sapertos bagian otomotif, insulator sareng kotak saklar.

tyuyt (2)

Daptar produk

Barang No.

Rendang Panjang, mm

Kasaluyuan résin

Fitur

BH-01

3,4.5,6,12,25

NANGTUNG

Aliran alus, integritas untai tinggi

BH-02

3,4.5,6,12,25

UP, EP, PF

Statik low, flowability alus, strand integritas tinggi

BH-03

3,4.5,6

PF

Aliran alus, integritas untai tinggi, Kakuatan luhur

BH-04C

3,4.5,6,12,18

UP, EP, PF

Untaian dicincang konsistén, malah dispersi nalika aduk, ingetan tinggi tina rendang panjang, strengh tinggi produk komposit, bisa dipaké pikeun komposit kualitas luhur warna.

tyuyt (4)

Idéntifikasi

Jenis Gelas

E

Untaian dicincang

CS

Diaméter filamén, μm

13

Rendang Panjang, mm

3,4.5,6,12,18,25

Kodeu ukuran

BH-BMC

 Parameter Téknis  

Diaméter filamén (%)

Eusi Uap (%)

Eusi LOI (%)

Panjang rendang (mm)

ISO1888

ISO3344

ISO1887

Q / BH J0361

± 10

≤0.10

0,85 ± 0,15

± 1.0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori