produk

Fiberglass Pipe Wrapping Mat jaringan

pedaran pondok:

1. Dianggo salaku bahan dasar pikeun bungkus anti korosi dina pipa baja anu dikubur di jero taneuh pikeun transportasi minyak atanapi gas.
2. kakuatan tarik tinggi, kalenturan alus, ketebalan seragam, résistansi pangleyur, résistansi Uap, sareng retardasi seuneu.
3. Waktu hirup tina tihang-garis diperpanjang dugi ka 50-60 taun


Detil Produk

1.Fiberglass Pipe Wrapping Mat jaringan
Tikar bungkus pipa dianggo salaku bahan dasar pikeun bungkus anti korosi dina pipa baja anu dikubur di jero taneuh pikeun transportasi minyak atanapi gas. Éta dicirikeun ku kakuatan tarik anu luhur, kalenturan anu saé, ketebalan seragam, résistansi pelarut, résistansi uap, sareng retardasi seuneu. Éta ogé cocog sareng aspék impregnasi atanapi tar betar enamel minyak pipa gas dibungkus ku Pipa bungkus mat pre-impregnated sareng bitumen atanapi tar enamel taruna kamampuan memperoleh ngalawan kabocoran sareng agrésipasi dina lingkungan sahingga biaya pikeun perawatan sareng ngagantian tiasa dikirangan sacara signifikan sareng waktos hirup tina garis tumpukan tiasa diperpanjang dugi ka 50-60 taun tés berwibawa parantos kabuktosan yén udagan téknik pikeun ngabungkus séri mat sadayana tiasa patepung atanapi ngaleungitkeun spésifikasi téknis anu nyatakeun dina SY / T0079, standar industri minyak sareng gas ti républik masarakat china sareng nyumponan sarat dina spésifikasi AWWA C 203 ogé mat ieu mangrupikeun bahan dasar anu ideal salaku bungkus batin atanapi bungkus luar atanapi bungkus luar anu diresakeun ku bitum enamel tar batubara

Fitur

● kakuatan tarik tinggi
● Kalenturan saé
● Kandel seragam
● Pelarut-résistansi
● résistansi Uap
● Runtuh seuneu
● résistansi bocor

epr (1)

Model sareng ciri:

Barang

Unit

Jenis

BH-GDM50 BH-GDM60 BH-GDM90
Denar linier tina benang reiforcemet

Tex

34-68

34-68

34-68

Spasi Antara Benang

mm

30

30

30

Wergth Wewengkon

g / m2

50.

60

90

Binder Konsét

%

16

16

16

Kandel

mm

0,55

0.63

0,78

Peréabilitas hawa

N / 5cm

≥200

≥220

80280

Kakuatan tarik MD

N / 5cm

≥75

≥90

40140

Pangukuran Standar Lebar XLengthRoll DiameterPaper Inti Internal Dia

m × m

Cm

cm

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2000

﹤ 117

15

1,0 × 1500

﹤ 117

15

Métode uji anu dimaksud AWWA C-203

Aplikasi:
Dipaké salaku bahan dasar pikeun bungkus anti korosi dina pipa baja anu dikubur di jero taneuh pikeun transportasi minyak atanapi gas.

epr (2)

Pengiriman barang & Panyimpenan

Kacuali sanés anu ditetepkeun, produk Fiberglass kedah di daérah anu garing, tiis sareng kalembaban. Suhu kamar sareng kerendahan kedah teras dijaga masing-masing dina 15 ℃ -35 ℃ sareng 35% -65%.

about (2)

Bungkusan
Produkna tiasa dipak dina kantong ageung, kotak tugas beurat sareng kantong anyaman plastik komposit.

about (3)

Service kami
1. Panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam
2. Staf anu terlatih sareng berpengalaman tiasa ngajawab sadayana patarosan anjeun kalayan lancar.
3. Sadaya produk urang gaduh jaminan 1 taun upami nuturkeun pituduh kami
4. Tim khusus ngadamel kami pangrojong anu kuat pikeun méréskeun masalah anjeun tina pameseran dugi ka aplikasi
5. harga kalapa dumasar kana kualitas anu sami sakumaha kami supplier pabrik
6. Jaminan sampel kualitas sami sareng produksi massal.
7. Sikep positip pikeun produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Surélék: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Cell: +86 13923881139 (Mr Guo)
+86 18007928831 (Mr Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami