produk

Kain Biaxial + 45 ° -45 °

pedaran pondok:

1. Dua lapisan rovings (450g / ㎡-850g / ㎡) dijajarkeun dina + 45 ° / -45 °
2. Kalayan atanapi henteu nganggo lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡).
3. Lebar maksimum 100 inci.
4. Dipaké dina pabrik parahu.


Detil Produk

Seri Biaxial (+ 45 ° / -45 °) 
Dua lapisan rovings (450g / ㎡-850g / ㎡)
dijajarkeun dina + 45 ° / -45 ° nganggo atanapi henteu
lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡).
Lawon bikia boga rubak maksimum 100 inci.
retery

Struktur

teytr

Aplikasi
Tikar kombo biia digunakeun dina pabrik parahu sareng bagian otomotif.

21332 (3)

Daptar produk

Produk No.

Langkung kapadetan

+ 45 ° Kapadetan ngalir

-45 ° roving kapadetan

Kapadetan rendang

Kapadetan benang poliéster

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

G / m2)

BH-BX300

306.01

150,33

150,33

-

5.35

BH-BX450

456.33

225.49

225.49

-

5.35

BH-BX600

606.67

300,66

300,66

-

5.35

BH-BX800

807.11

400,88

400,88

-

5.35

BH-BX1200

1207.95

601.3

601.3

-

5.35

BH-BXM450 / 225

681.33

225.49

225.49

225

5.35

BH-BXM600 / 225

830.75

300.2

300.2

225

5.35

BH-BXM600 / 300

905.75

300.2

300.2

300

5.35


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori