produk

  • Milled Fibeglass

    Dipotong Fibeglass

    1. Serat Kaca Dipasang didamel tina E-kaca sareng sayogi kalayan serat anu rata anu jelas antara 50-210 mikron
    2. Aranjeunna dirancang khusus pikeun penguatan résin thermosetting, résin termoplastik sareng ogé pikeun aplikasi ngalukis
    3. produk tiasa palapis atanapi non-coated pikeun ningkatkeun sipat mékanis komposit, sipat abrasi sareng tampilan permukaan.