BHBQ-1
BHBQ-2
BHBQ-3

Naha Pilih Kami

Téknologi produksi internasional canggih sareng kualitas luhur

  • Service

    Palayanan

    Naha éta pre-sale atanapi saatos-penjualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa pangsaéna pikeun ngabéjaan sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

  • Technology

    Téknologi

    Kami bertahan dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés ngahasilkeun, komitmen pikeun pembuatan sadaya jinis.

  • Advantages

    Kauntungannana

    Produk kami ngagaduhan kualitas anu saé sareng kiridit supados urang tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara kami.

tentang Kami
company

Cina Beihai Fiberglass Co., Ltd.

Fokus kana Fiberglass & Composite Materials Manufaktur 24 jam online pre-sales sareng layanan purna jual pikeun nyayogikeun anjeun réspon anu propésional sareng tepat waktuna.

tingali langkung