produk

Genténg Gelas Genténg Jaringan

pedaran pondok:

1.Mainly dipaké salaku substrat alus teuing pikeun bahan hateup waterproof.
2. Kakuatan tarik tinggi, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina.
3. beurat nyata tina 40gram / m2 nepi ka 100 gram / m2, sareng rohangan antara benang nyaéta 15mm atanapi 30mm (68 TEX)


Detil Produk

1. Mat Kaca Tissue pikeun hateup
Hateup jaringan hateup utamina dianggo salaku substrat anu saé pikeun bahan hateup tahan cai. Éta dicirikeun salaku kakuatan tarik anu luhur, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina. Kakuatan bujur sareng résistansi cimata tiasa ningkat deui ku ngalebetkeun bala dina jaringan dina saluruh lébarna. Jaringan hateup anu tahan cai didamel tina substrat ieu henteu gampang direngkuh, sepuh sareng rot. Kauntungan sanés jaringan hateup tahan cai nyaéta kakuatan tinggi, keseragaman anu saé, kualitas pelapukan anu hadé sareng résistansi bocor.
Urang tiasa ngahasilkeun barang tina 40gram / m2 dugi ka 100 gram / m2, sareng rohangan antara benang 15mm atanapi 30mm (68 TEX)

Fitur

● kakuatan tarik tinggi
● Kalenturan saé
● Kandel seragam
● Pelarut-résistansi
● résistansi Uap
● Runtuh seuneu
● résistansi bocor

12

Model sareng ciri:

Barang

Unit

Jenis

BH-FSM50 BH-FSM60 BH-FSM90 BH-FSJM50 BH-FSJM70 BH-FSJM60 BH-FSJM90 BH-FSJM90 / 1
Kapadetan linier benang penguat

Tex

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

34-68

Spasi Antara Benang

mm

25

30

25

30

25

Beurat Daérah

g / m2

50

60

90

50

70

60.

90

90

Eusi Pangikat

%

18

18

20

18

18

16

20

20

Kakuatan tarik MD

N / 5cm

≥170

80180

80280

30330

≥350

≥250

≥350

70370

Kakuatan Tensile CMD

N / 5cm

≥100

20120

≥200

30130

30230

≥150

30230

40240

Kakuatan baseuh

N / 5cm

≥60

≥63

≥98

≥70

≥70

≥70

≥110

20120

Pangukuran Standar

Lebar X Panjang

Diaméter gulung

Kertas Inti Internal Dia

m × m

cm

cm

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2500

﹤ 117

15

1,0 × 2000

﹤ 117

15

1,0 × 1500

﹤ 117

15

* Métode tés ngarujuk ka DIN52141, DIN52123, DIN52142

Aplikasi:
Kagunaan utama kalebet pembuatan pipa FRP tina sababaraha diameter, pipa tekanan tinggi pikeun transisi minyak bumi, pembuluh tekanan, bak panyimpenan, sareng bahan insulasi sapertos batang utiliti sareng tabung insulasi.
chanpin (1) chanpin (2)

Pengiriman barang & Panyimpenan
Kacuali sanés anu ditetepkeun, produk Fiberglass kedah di daérah anu garing, tiis sareng kalembaban. Suhu kamar sareng kerendahan kedah teras dijaga masing-masing dina 15 ℃ -35 ℃ sareng 35% -65%.
about (2)

Bungkusan
Produkna tiasa dipak dina kantong ageung, kotak tugas beurat sareng kantong anyaman plastik komposit.
about (3)

Service kami
1. Panilitian anjeun bakal dibales dina 24 jam
2. Staf anu terlatih sareng berpengalaman tiasa ngajawab sadayana patarosan anjeun kalayan lancar.
3. Sadaya produk urang gaduh jaminan 1 taun upami nuturkeun pituduh kami
4. Tim khusus ngadamel kami pangrojong anu kuat pikeun méréskeun masalah anjeun tina pameseran dugi ka aplikasi
5. harga kalapa dumasar kana kualitas anu sami sakumaha kami supplier pabrik
6. Jaminan sampel kualitas sami sareng produksi massal.
7. Sikep positip pikeun produk desain khusus.

Rincian Kontak
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Surélék: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Cell: +86 13923881139 (Mr Guo)
+86 18007928831 (Mr Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139
+ 86-18007928831


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami