produk

E-gelas Dirakit Panel Roving

pedaran pondok:

1. Pikeun prosés cetakan kontinyu dilapis ku ukuranana dumasar kana silana cocog sareng poliéster henteu jenuh.
2. Ngirimkeun beurat lampu, kakuatan tinggi sareng kakuatan dampak tinggi,
sareng didesain pikeun ngadamel panel transparan sareng tikar pikeun panel tansparent.


Detil Produk

E-gelas Dirakit Panel Roving
Assembled Panel Roving dilapis ku ukuran dumasar-bumi anu cocog sareng UP. Éta tiasa ngabaseuhan gancang dina résin sareng nganteurkeun dispersi anu saé saatos nyangcang.

Fitur
● beurat enteng
● kakuatan tinggi
● résistansi dampak anu saé
● Henteu serat bodas
● Tembus luhur

reytr

Aplikasi
Éta tiasa dianggo pikeun ngadamel papan penerangan dina industri bangunan & konstruksi.

pan (1)

Daptar produk

Barang

Densitas Linear

Kasaluyuan résin

Fitur

Tungtung Guna

BHP-01A

2400, 4800

NANGTUNG

low statis, sedeng baseuh kaluar, dispersi alus teuing

panel tembus sareng opak

BHP-02A

2400, 4800

NANGTUNG

gancang pisan baseuh, transparansi anu unggul

panel transparansi tinggi

BHP-03A

2400, 4800

NANGTUNG

low statis, gancang baseuh, teu aya serat bodas

tujuan umum

BHP-04A

2400

NANGTUNG

dispersi anu saé, pasipatan anti statis anu saé, baseuh-kaluar anu saé

panel transparan

Idéntifikasi
Jenis Gelas

E

Dirakit Ngaguling

R

Diaméter filamén, μm

12, 13

Densitas Linear, tex

2400, 4800

Parameter Téknis

Densitas Linear (%)

Eusi Uap (%)

Eusi Ukuran (%)

Kakuatan (mm)

ISO 1889

ISO 3344

ISO 1887

ISO 3375

± 5

≤0.15

0,60 ± 0,15

115 ± 20

Prosés Mould Panel kontinyu
Campuran résin sacara seragam disimpen dina jumlah anu dikawasa kana pilem anu ngalir kalayan kecepatan konstan. Kandel résin dikawasa ku draw-péso. Roving fiberglass dicincang sareng seragam disebarkeun kana résin, teras pilem luhur diterapkeun ngabentuk struktur sandwich. Majelis baseuh ngarambat ngaliwatan oven pangubaran pikeun ngawangun panel komposit.

pan (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami