produk

  • Fiberglass Needle Mat

    Jarum Fiberglass Mat

    1. Kaunggulan résistansi suhu luhur, résistansi korosi, stabilitas dimensi, panyusutan manjang rendah sareng kakuatan tinggi,
    2. Dijieunna tina serat tunggal, struktur microporous tilu diménsi, porositas tinggi, sakedik resistansi kana filtrasi gas. Mangrupikeun bahan saringan suhu-épisiensi tinggi-kecepatan tinggi.