produk

Lambaran FRP

pedaran pondok:

Éta didamel tina plastik thermosetting sareng serat gelas bertulang, sareng kakuatanana langkung ageung tibatan baja sareng aluminium.
Produk moal ngahasilkeun deformasi sareng fisi dina suhu ultra-tinggi sareng suhu handap, sareng konduktivitas termal na handap. Éta ogé tahan ka sepuh, konéng, korosi, gesekan sareng gampang dibersihkeun.


Detil Produk

Lambaran FRP

Lambaran FRP didamel tina plastik thermosetting sareng serat gelas bertulang, sareng kakuatanana langkung ageung tibatan baja sareng aluminium. Produk moal ngahasilkeun deformasi sareng fisi dina suhu ultra-tinggi sareng suhu handap, sareng konduktivitas termal na handap. Éta ogé tahan ka sepuh, konéng, korosi, gesekan sareng gampang dibersihkeun.

utyriuy

Fitur
Kakuatan mékanis tinggi sareng kateguhan dampak anu saé;
Kasar permukaan sareng gampang dibersihkeun;
Résistansi korosi, tahan maké, tahan konéng, anti sepuh;
Résistansi suhu luhur;
Teu aya deformasi, konduktivitas termal anu handap, sipat insulasi anu hadé;
Isolasi listrik & insulasi panas;
Kelir euyeub sareng pamasangan Gampang

Aplikasi
1. Awak treuk, lantai, panto, plafon
2. pelat Tempat tidur, kamar mandi partisi dina lokomotif
3. Luar tampilan kapal pesiar, dek, témbok tirai, sareng sajabana
4. Kanggo konstruksi, plafon, platform, lantai, hiasan luar, témbok tinangtu, jst.

treuyri (1) treuyri (2)

Spésifikasi
Kami ngawangun lini produksi anu dirancang pikeun mesin panel FRP lega-lega (3,2 méter)
1. Panel FRP didamel tina prosés kontinyu CSM sareng WR
2. Kandel: 1-6mm, rubak panggedéna 2,92m
3. Kapadetan: 1.55-1.6g / cm3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori