produk

Kuataxial (0 ° + 45 ° 90 ° -45 °)

pedaran pondok:

1. Paling 4 lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
3.It dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.


Detil Produk

Kuadoksial (0 ° / + 45 ° / 90 ° / -45 °)
Paling henteu 4 lapisan roving tiasa dijait,
Nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡)
atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
Lebar maksimal tiasa 100 inci
k'jk

Struktur

21332 (1)

Aplikasi
Tikar kombo quadaxial dianggo dina bilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng saran olahraga.

21332 (3) 21332 (2)

Daptar produk

Produk No.

Kapadetan sacara gembleng

0 ° roving

+ 45 ° roving

90 ° roving

-45 ° ngabahekeun

Kapadetan rendang

Benang poliéster

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-QX320

320,97

1.91

155.9

1.91

155.9

5.35

BH-QX450

460.15

1.91

225.49

1.91

225.49

5.35

BH-QX600

610.49

1.91

300,66

1.91

300,66

5.35

BH-QX800

810.93

1.91

400,88

1.91

400,88

5.35

BH-QX1000

1018.96

1.91

491.37

27.56

491.37

6.75

BH-QX1150

1145.61

287.4

284

283.46

284

6.75

BH-QX1200

1217.7

602.36

300,66

4.02

300,66

10

BH-QXM620 / 98

722.33

15,75

300,66

1.91

300,66

98

5.35

BH-QXM1300 / 128

1422.52

574.8

212.13

283.46

212.13

128

12

BH-QXM1850 / 225

2104.06

472.44

467.69

462.99

467.69

225

8.25


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami