produk

Fiberglass Anyaman Roving

pedaran pondok:

1. lawon Bidirectional dilakukeun ku interweaving roving langsung.
2. Cocog sareng seueur sistem résin, sapertos poliéster henteu jenuh, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik.
3. Seueur dianggo dina produksi kapal, kapal, pesawat sareng bagian otomotif sareng sajabana.


Detil Produk

E-Glass Woven Rovings mangrupikeun lawon dua arah anu dilakukeun ku jalinan rovings langsung.
E-Glass Woven Rovings cocog sareng seueur sistem résin, sapertos poliéster henteu jenuh, éster vinil, epoxy sareng résin fenolik.
E-Glass Woven Roving mangrupikeun penguatan performa tinggi anu seueur dianggo dina panangan tangan sareng prosés robot pikeun produksi kapal, kapal, pesawat sareng bagian otomotif, mebel sareng fasilitas olahraga.

Fitur Produk:

1. Roving perang sareng pakan dijajarkeun dina sajajar sareng rata
cara, hasilna tegangan seragam.
2. Serat anu dijajarkeun pisan, hasilna janten dimensi tinggi
stabilitas sareng ngajantenkeun penanganan gampang.
3. Kamampuan kapang anu saé, gancang sareng lengkep baseuh dina résin,
hasilna produktivitas tinggi.
4. transparansi saé sareng kakuatan tinggi produk komposit.

tu

tes (2)

Spésifikasi produk:

Pasipatan

Beurat Daérah

Eusi Uap

Eusi Ukuran

Lebar

%)

%)

%)

Mm)

Métode Tés

IS03374

ISO3344

ISO1887

EWR200

± 7,5

≤0.15

0.4-0.8

20-3000

EWR260

EWR300

EWR360

EWR400

EWR500

EWR600

EWR800

Daptar produk:

Barang

Warp Tex

Weft Tex

Densitas Warp Tungtung / cm

Kapadetan Pakan Tungtung / cm

Beurat Areal g / m2

Eusi Kaduruk (%)

WRE100 300 300 23 23 95-105 0.4-0.8
WRE260 600 600 22 22 251-277 0.4-0.8
WRE300 600 600 32 18 296-328 0.4-0.8
WRE360 600 900 32 18 336-372 0.4-0.8
WRE400 600 600 32 38 400-440 0.4-0.8
WRE500 1200 1200 22 20 475-525 0.4-0.8
WRE600 2200 1200 20 16 600-664 0.4-0.8
WRE800 1200 * 2 1200 * 2 20 15 800-880 0.4-0.8

Spésipikasi khusus tiasa dihasilkeun numutkeun sarat konsumén.
tes (1)

Bungkusan:
Unggal anyaman roving tatu kana tabung kertas anu diaméterna jero 76mm sareng gulung tikar ngagaduhan diameter 220mm. Gulungan roving anyaman dibungkus ku pilem plastik , teras dibungkus dina kotak karton atanapi dibungkus ku kertas kraft. Gulungan tiasa ditempatkeun sacara horisontal. Pikeun transportasi, gulungan tiasa dimuat kana kantétan langsung atanapi dina palét.

Ingetan:
Kacuali ditetepkeun sanésna, Éta kedah disimpen di tempat anu garing, tiis sareng hujan-buktina. Disarankeun suhu kamar sareng kalembaban masing-masing dijaga masing-masing 15 ℃ ~ 35 ℃ sareng 35% ~ 65%.

Sarat Perdagangan
MOQ: 20000kg / 20'FCL
Pangiriman: 20 dinten saatos nampi resi
Pamayaran: T / T
Paking: 40kgs / gulung, 1000kgs / palét.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami