produk

Untaian dicincang pikeun Thermoplastics

pedaran pondok:

1. Dumasar agén gandeng silane sareng formulasi ukuran khusus, cocog sareng PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.
2. Seueur dianggo pikeun otomotif, alat bumi, klep, pompa bumi, tahan korosi kimia sareng aparat olahraga.


Detil Produk

Untaian dicincang pikeun Thermoplastic dumasar kana agén gandeng silane sareng formulasi ukuran khusus, cocog sareng PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.

E-Glass Dicincang Stands pikeun thermoplastic anu terang pikeun integritas untai anu hadé, ngalir anu hadé sareng sipat pamrosésan, nganteurkeun sipat mékanis anu saé sareng kualitas permukaan anu luhur pikeun produk na anu parantos réngsé.

gdfgdf

Fitur Produk
1. Agén gandeng basis Silean anu nganteurkeun sipat ukuran paling saimbang.
2. Formaulasi ukuran khusus anu nganteurkeun beungkeutan anu saé antara untaian dicincang sareng résin matrix
3. Integritas anu hadé sareng flowability garing, kamampuan kapang anu saé sareng dispersi
4. Sipat mékanis anu saé sareng kaayaan permukaan produk komposit

Proses Tonjolan sareng Suntikan
Penguatan (serat kaca untaian dicincang) sareng résin termoplastik dicampurkeun dina extruder. Saatos tiis, éta dicincang kana pelet téropopatik bertulang. Pelétna dieupan kana mesin cetak suntik pikeun ngabentuk bagian-bagian anu parantos réngsé.

uytiuy (4)

uytiuy (2)

Aplikasi
E-Glass Dicincang untaian kanggo Thermoplastics utamina dianggo dina prosés suntikan sareng komprési sareng aplikasi pamakean khas na kalebet otomotif, alat bumi, klep, pompa bumi, résistansi korosi kimia sareng alat olahraga.

uytiuy (3)

Daptar produk:

Barang No.

Rendang Panjang, mm

Kasaluyuan résin

Fitur

BH-01

3,4,5

PP

Tujuan umum

BH-02

3,4,5

AS, ABS

Tujuan umum

BH-03

3,4,5

PET, PBT

Tujuan umum

BH-04

3,4,5

PET, PBT

Tahan volt

BH-05

3,4,5

PA6, PA66

Tujuan umum

BH-06

3,4,5

PA6, PA66

Résistansi hidrolisis, luster alus teuing

BH-07

3,4,5

PBT, PET

Aliran alus

uytiuy (1)

Idéntifikasi

Jenis Gelas

E

Untaian dicincang

CS

Diaméter filamén, μm

13

Rendang Panjang, mm

4.5

Parameter Téknis

Diaméter filamén (%)

Eusi Uap (%)

Eusi Ukuran

(%)

 Panjang rendang (mm)

± 10

≤0.10

0,50 ± 0,15

± 1.0


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori