produk

  • S-Glass Fiber high strength

    S-Kaca Serat kakuatan tinggi

    1. Dibandingkeun sareng serat E Glass,
    30-40% kakuatan tarik langkung luhur,
    16-20% modulus élastisitas langkung luhur.
    10 lipatan résistansi kacapean langkung luhur,
    100-150 derajat suhu luhur tahan,

    2. résistansi dampak anu saé kusabab elongation tinggi pikeun ngarecah, sepuh tinggi & tahan korosi, résin gancang baseuh-kaluar sipat.