produk

Triaxial lawon Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

pedaran pondok:

1. Tilu lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
3. Dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.


Detil Produk

Triaxial Series Longitudinal Triaxial (0 ° / + 45 ° / -45 °)
Paling henteu tilu lapisan roving tiasa dijait,
Nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡)
atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
Lebar maksimal tiasa 100 inci.
oiup

Struktur

teryt

Aplikasi
Mat combo transiaxial transversal dianggo dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng saran olahraga.

21332 (3)21332 (2)

Daptar produk

Produk No.

Kapadetan sacara gembleng

0 ° kapadetan roving

+ Kapadetan roving 45 °

-45 ° roving kapadetan

Kapadetan rendang

Kapadetan benang poliéster

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-TLX600

614.9

3.6

300,65

300,65

10

BH-TLX750

742.67

236.22

250,55

250,55

5.35

BH-TLX1180

1172.42

661.42

250.5

250.5

10

BH-TLX1850

1856.86

944.88

450,99

450,99

10

BH-TLX1260 / 100

1367.03

59.06

601.31

601.31

100

5.35

BH-TLX1800 / 225

2039.04

574.8

614.12

614.12

225

11


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami