produk

3D FRP Sandwich Panel

pedaran pondok:

Éta prosés énggal, tiasa ngahasilkeun kakuatan sareng kapadetan panel komposit homogén.
Ngasah piring PU tingkat luhur kana lawon 3 d khusus, ngalangkungan RTM (prosés vakum moldig).


Detil Produk

3D FRP stiched foam sandwich panel mangrupikeun prosés énggal. Prosés énggal tiasa ngahasilkeun kakuatan sareng kapadetan panel komposit homogén. Ngasah piring PU tingkat luhur kana lawon 3 d khusus, ngalangkungan RTM (prosés vakum moldig).

Kauntungannana
● Sapinuhna Pantun.
● Beungeut panél geulis pisan,
● kakuatan tinggi.
● Hiji waktos ngarengsekeun, slove masalah tina foaming panel sandwich tradisional.

Bagan struktur

3d (2) 3d (3)
Upami dicetak dina lawon 3D biasa teras dieusian ku busa PU, busa moal janten seragam, sareng kapadetanna moal saluyu. Kakuatan panel bakal low pisan.

Lebar panggedéna nyaéta 1500mm, anjeun tiasa milih busa anu béda-béda, sapertos PU, PVC sareng sajabana. Kakuatan busa PVC langkung luhur tibatan PU, hargana ogé langkung luhur. PU busa paling ipis nyaéta 5mm, anu ipis busa PVC nyaéta 3mm. Ukuran normalna nyaéta 1200x2400mm, pikeun panel normal milih busa PU (kapadetan 40kg / m3) + dua sisi kombo atanapi anyaman roving, total kandelna 20mm.

Aplikasi

3d (1)

Mangpaat RTM

Mangpaat RTM Naon anu anjeun bawa?
Permukaan produk bakal diartikeun salami nalika mencét Biaya pagawean rendah sareng kualitas anu saé
Kabébasan kapang ageung sareng serat-volume tinggi (dugi ka 60%) Pasipatan mékanika pamungkas
Konstan Dihasilkeun Tingkat dropout anu rendah sareng cocog pikeun aplikasi anu maju
Industrialisasi inovatif anu teras-terasan Ngirit biaya, kapasitas alat anu langkung luhur
Téknik kapang tertutup Tong boro émisi sareng operator anu ramah


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori