wartos

  • Panel Sandwich 3D

    Nalika lawon direspon ku résin thermoset, lawon nyerep résin sareng naék kana jangkungna anu tos ditangtoskeun. Kusabab struktur anu teu kapisah, komposit anu didamel tina lawon anyaman sandwich 3D ngagungkeun résistansi anu langkung unggul ngalawan delaminasi kana lebah madu tradisional sareng bahan anu dihaleu busa. Prod ...
    Maca deui
  • 3D lawon Fiberglass Woven

    Konstruksi lawon spacer 3-D mangrupikeun konsép anu nembé dikembangkeun. Permukaan lawon pakuat-pakait pisan sareng serat tihang nangtung anu saling dikaitkeun sareng kulit. Ku alatan éta, lawon spacer 3-D tiasa nyayogikeun ketahanan debonding kulit-inti anu hadé, daya tahan anu hadé sareng superio ...
    Maca deui
  • Fiberglass dicincang untaian

    Fiberglass dicincang untaian kaasup dicincang untaian Pikeun BMC, dicincang untaian Pikeun thermoplastics, untaian dicincang baseuh, Alkali-tahan tahan dicincang untaian (ZrO2 14,5% / 16.7%). 1) .Cincang untaian Pikeun BMC Dicincang untaian pikeun BMC cocog sareng poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng resi fenolik ...
    Maca deui
  • Mat jaringan hateup cai

    Hateup jaringan hateup utamina dianggo salaku substrat anu saé pikeun bahan hateup tahan cai. Éta dicirikeun salaku kakuatan tarik anu luhur, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina. Kakuatan bujur sareng résistansi cimata tiasa ningkat deui ku ngalebetkeun bala ...
    Maca deui
  • CSM + WRE

    CSM E-Glass dicincang Strand Mat nyaéta lawon henteu rata anu diwangun tina dadu dicincang anu disebarkeun sacara acak dicekel sareng bubuk / emulsion binder. Éta cocog sareng résin UP, VE, EP, PF. Lebar gulung dibasajankeun 50mm dugi ka 3300mm, beurat beal dibasajankeun 100gsm dugi 900gsm. Lebar standar1040 / ...
    Maca deui
  • Panto FRP / Fiberglass Door / SMC Door

    Panto China Beihai Fiberglass (panto FRP) seueur pisan serbaguna kalayan seueur modél anu sayogi. Ieu ngajantenkeun aranjeunna tiasa dijantenkeun panto atanapi panto kamar mandi kanggo bumi, hotél, rumah sakit, gedong komérsial sareng sajabina. Ayeuna panto Fiberglass janten langkung populer di pasar dunya kalayan ragam func ...
    Maca deui
  • FRP KEMBANG Kembang

    1. pot kembang plastik bertulang serat langkung stabil tibatan pot kembang biasa, sareng éta langkung awét tibatan pot kembang biasa. Éta tiasa nahan sareng nyalurkeun cai, minyak sareng cairan sanés kanggo waktos anu lami, kalayan résistansi kabocoran anu saé. Pot kembang FRP bentukna lemes, gre ...
    Maca deui