produk

Microspheres Kaca kerung

pedaran pondok:

Bubuk bubuk non-logam anorganik 1.Ringan-cahaya sareng bentuk "bola-bantalan" kerung,
2.Jinis anyar bahan ringan kinerja tinggi sareng seueur diterapkeun


Detil Produk

Hollow Glass Microspheres, jinis anorganik ultra-cahaya
bubuk non-logam kalayan kerung "bal-bantalan" bentuk,
parantos dikembangkeun janten jinis kinerja tinggi anyar
bahan ringan sareng seueur diterapkeun dina taun-taun ayeuna.
Éta bakal janten arah utama pikeun bahan sanyawa tipe anyar
dina abad ka-21.

rewt

Ciri-cirina
1. beurat lampu, dénsitas massal, konduktivitas termal handap,
2. kakuatan komprési langkung luhur, ningkat dispersi sareng likuiditas
3. muatan pangisi langkung luhur, viskositas handap / aliran ningkat sareng ngirangan ngaleutikan sareng
Warpage

Prodcut Datas

Ture Dénsitas Kapadetan Massal Partikel Szie Kakuatan naksir Salamet Pangapungan Uap
0.18-0.60g / cm3 0,1-0,34g / cm3 D50≤20 ~ 70μm; D90≤30 ~ 125μm 4 ~ 125MPa / 500-18000PSI ≥90% ≥92% ≤0,5%

Aplikasi
1. Pangeboran Cairan & Cementing Slurry
2. Plastik Dirobih
3. Sealants & Perekat
4. Dewan Epoxy Tooling
5. Bahan Bouyancy Padet
6. Cét Insulasi Termal
7. Émosi Bahan Peledak

pic (1)

pic (2)

Paking sareng Panyimpenan 
1. Box (0.09m3): Unggal kotak di jero diaméterna nyaéta 41.5x41.5x52cm. 13/15 / 22kgs per karton.
2.B Box (0.125m3): Unggal kotak dina diaméterna nyaéta 50x50x50cm. 20/22 / 30kgs per karton.
3. Ukuran Kantong: 89x89x220cm, Ukuran Palét: 100x100cm. 180/280/350/500/550 / 750kgs per karton.
m
Pikeun ngabantosan mastikeun panyimpenan sareng pananganan bari ngajaga sipat ngalir anu gratis, microspheres kaca kerung parantos didamel tina gelas anu stabil sacara kimia sareng dibungkus dina kantong poliétilén tugas beurat dina wadah karton.
Kaayaan panyimpenan minimum kedah dina karton teu dibuka dina gudang anu henteu dipanaskeun.
Dina kaayaan kalembaban anu luhur kalayan siklus suhu sakitar langkung seueur, uap tiasa ditarik kana kantong nalika suhu turun sareng kontrak hawa. Hasilna tiasa janten kondensasi Uap dina kantong. Paparan nambahan kana kaayaan ieu tiasa nyababkeun "caking" tina microspheres kaca kerung kana sababaraha tingkatan. Pikeun ngaleutikan poténsial pikeun "caking" sareng manjangkeun umur panyimpenan, saran ieu sapertos kieu:
1. Ati-ati deui ngaitkeun kantong kabuka saatos dianggo.
2. Upami kantong poliétilén ditinju nalika pangiriman atanapi pananganan, anggo kantong ieu pas
mungkin, tambalan liangna, atanapi lebetkeun konténna kana kantong anu teu rusak.
3. Dina bulan usum panas anu beueus, simpen di tempat anu paling garing, paling tiis anu aya.
4. Upami kaayaan panyimpenan anu saé henteu sayogi, bawa inventarisasi minimum, sareng prosés dina dasar anu mimiti / kaluar heula.

Rincian Kontak:
1. Pabrik: CHINA BEIHAI FIBERGLASS CO., LTD
2. Alamat: Beihai Industrial Park, 280 # Changhong Rd., Jiujiang City, Jiangxi China
3. Surélék: sales@fiberglassfiber.com
4. Telp: +86 792 8322300/8322322/8322329
Cell: +86 13923881139 (Mr Guo)
+86 18007928831 (Mr Jack Yin)
Fax: +86 792 8322312
5. Kontak online:
Skype: cnbeihaicn
Whatsapp: + 86-13923881139 / + 86-18007928831


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori