produk

Tikar anu Teu Diarahkeun

pedaran pondok:

1.0 gelar mat unidirectional sareng 90 derajat mat unidirectional.
2. Kapadetan 0 tikar unidirectional nyaéta 300g / m2-900g / m2 sareng kapadetan 90 tikar unidirectional nyaéta 150g / m2-1200g / m2.
3.Itipna dianggo dina ngadamel tabung sareng wilah turbin kakuatan angin.


Detil Produk

Tikar anu Teu Diarahkeun
Mats unidirectional kalebet 0 mat unidirectional
sareng 90 mat unidirectional. Kapadetan tina
0 tikar unidirectional nyaéta 300g / m2-900g / m2
sareng kapadetan 90 tikar unidirectional nyaéta 150g / m2-1200g / m2.
hkjhlg

Struktur

dsgdfjhg (1)

Aplikasi
Tikar unidirectional utamina dianggo dina ngadamel tabung sareng wilah turbin kakuatan angin.

dsgdfjhg (2)

Daptar produk

Produk No.

Kapadetan sacara gembleng

Kapadetan roving 90 °

Kapadetan benang poliéster

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-T140

141.08

135.83

5.25

BH-T160

160,45

155,86

4,59

BH-T210

213.46

208.61

4,85

BH-T280

279.25

274

5.25

BH-T300

291.69

286.44

5.25

BH-T310

309.23

303.98

5.25

BH-T400

405.2

399,95

5.25

BH-T450

450,36

445.11

5.25

BH-T520

518.65

512.4

6.25

BH-T550

547.86

542.61

5.25

BH-T600

603.04

597.79

5.25

BH-T900

905.75

900,47

5.25


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami