produk

  • 3D Fiberglass Woven Fabric

    3D lawon Fiberglass Woven

    Lawon spacer 3-D diwangun ku dua permukaan lawon anyaman bi-arah, anu mékanis dihubungkeun sareng tihang anyaman nangtung.
    Sareng dua tihang S ngawangun ngahijikeun janten tihang, 8 bentuk dina arah warp sareng 1 bentuk dina arah pakan.
  • 3D FRP Panel with resin

    3D FRP Panel sareng résin

    Lawon 3-D Fiberglass Woven tiasa komposit sareng résin anu béda (poliéster, Epoxy, Phenolic sareng sajabana), maka produk akhirna nyaéta 3D komposit panel.
  • 3D FRP Sandwich Panel

    3D FRP Sandwich Panel

    Éta prosés énggal, tiasa ngahasilkeun kakuatan sareng kapadetan panel komposit homogén.
    Ngasah piring PU tingkat luhur kana lawon 3 d khusus, ngalangkungan RTM (prosés vakum moldig).
  • 3D Inside Core

    3D jero Core

    Anggo serat tahan Alkali
    3D GRP di jero sikat inti kalayan lem, teras dibereskeun nyetak.
    Kadua nempatkeun dina kapang sareng foaming.
    Produk akhirna nyaéta papan batu beton 3D GRP.