produk

3D FRP Panel sareng résin

pedaran pondok:

Lawon 3-D Fiberglass Woven tiasa komposit sareng résin anu béda (poliéster, Epoxy, Phenolic sareng sajabana), maka produk akhirna nyaéta 3D komposit panel.


Detil Produk

Lawon 3-D Fiberglass Woven tiasa komposit sareng résin anu béda (poliéster, Epoxy, Phenolic sareng sajabana), maka produk akhirna nyaéta 3D komposit panel.

Kauntungannana
1. beurat beurat bur kakuatan tinggi
2. Lalawanan hébat ngalawan delaminasi
3. Desain tinggi - serbaguna
4. Spasi antara kadua lapisan dek tiasa multifungsi (Dipasang ku sensor sareng kabel atanapi diinfus ku busa)
5. prosés laminasi saderhana sareng efektif
6. Panas insulasi sareng insulasi sora, Fireproof, Wave transmittable

Aplikasi

gdsft
Spésifikasi

Jangkungna Tihang mm 4.0 6.0 8.0 10.0 12.0 15.0 20.0
Densitas Warp akar / 10cm 80 80 80 80 80 80 80
Kapadetan Campuran akar / 10cm 96 96 96 96 96 96 96
Densitas Rupa Lawon spacer 3-D kg / m2 0,96 1.01 1.12 1.24 1.37 1,52 1,72
3-D lawon spacer sareng konstruksi sandwich kg / m2 1,88 2.05 2.18 2.45 2,64 2,85 3.16
Kakuatan Tali Taret MPa 7.5 7.0 5.1 4.0 3.2 2.1 0,9
Kakuatan Komprésif Flatwise MPa 8.2 7.3 3.8 3.3 2.5 2.0 1.2
Modulus komprésif Flatwise MPa 27.4 41.1 32.5 43.4 35.1 30.1 26.3
Kakuatan Geser Lungsi MPa 2.9 2.5 1.3 0,9 0,8 0.6 0.3
Usum MPa 6.0 4.1 2.3 1.5 1.3 1.1 0,9
Modulus geser Lungsi MPa 7.2 6.9 5.4 4.3 2.6 2.1 1.8
Usum MPa 9.0 8.7 8,5 7.8 4.7 4.2 3.1
Kakuatan bending Lungsi N.m2 1.1 1.9 3.3 9.5 13.5 21.3 32.0
Usum N.m2 2.8 4.9 8.1 14.2 18.2 26.1 55.8

Catetan: Indéks kinerja di luhur ukur pikeun tujuan inpormasi, dumasar kana sarat kinerja pangguna, struktur penguatan lawon spacer 3D tiasa didesain.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori