produk

Triaxial Fabric Transverse Trixial (+ 45 ° 90 ° -45 °)

pedaran pondok:

1. Tilu lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
3.It dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.


Detil Produk

Triaxial Series Transverse Triaxial (+ 45 ° / 90 ° / -45 °)
Paling henteu tilu lapisan roving tiasa dijait,
Nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡)
atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
Lebar maksimal tiasa 100 inci.
gdf

Struktur

utyiu

Aplikasi
Mat combo transiaxial transversal dianggo dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng saran olahraga.

21332 (3)21332 (2)

Daptar produk

Produk No.

Kapadetan sacara gembleng

+ Kapadetan roving 45 °

Kapadetan roving 90 °

-45 ° roving kapadetan

Kapadetan rendang

Kapadetan benang poliéster

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

(g / m2)

BH-TTX700

707.23

250,55

200,78

250,55

5.35

BH-TTX800

813.01

400,88

5.9

400,88

5.35

BH-TTX1200

1212.23

400,88

405.12

400,88

5.35

BH-TTXM1460 / 101

1566.38

424.26

607.95

424.26

101.56

8.35


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami