produk

  • Basalt Fibers

    Serat Basalt

    Serat basalt mangrupikeun serat kontinyu anu didamel ku gambar-gancang tina platinum-rhodium alloy wire-drawing plate bocor saatos bahan basalt dilebur dina 1450 ~ 1500 C.
    Sipatna antara serat kaca S kuat-kuat sareng serat gelas E tanpa alkali.