produk

Untaian dicincang baseuh

pedaran pondok:

1. Cocog sareng poliéster henteu jenuh, epoxy, sareng résin fenolik.
2. Dipaké dina prosés dispersi cai pikeun ngahasilkeun mat beurat entéh baseuh.
3. Terutama dianggo dina industri gipsum, jaringan mat.


Detil Produk

Strand dicincang baseuh cocog sareng henteu jenuh
poliéster, epoxy, sareng résin fenolik.
Untaian dicincang baseuh dipaké dina prosés dispersi cai
pikeun ngahasilkeun mat beurat lampu baseuh.
Fitur
● dispersi gancang sareng seragam dina gipsum
● Aliran alus
● Sipat anu saé dina produk komposit
● résistansi korosi asam anu saé

wet

Aplikasi
Untaian dicincang baseuh dibentuk ku cara nyukur serat kontinyu kana panjang anu tangtu, utamina dianggo dina industri gipsum.

jiuy (3)

Produk Lsit

Barang No.

Rendang Panjang, mm

Kasaluyuan résin

Fitur

BH-01

12,18

henteu jenuh

poliéster, epoxy, sareng résin fenolik

Aliran alus, dispersi gancang sareng seragam dina gipsum, résistansi korosi asam

Idéntifikasi

Jenis Gelas

E6

Untaian dicincang

CS

Diaméter filamén, μm

16

Rendang Panjang, mm

12,18

Kodeu ukuran

BH-Wet CS

 Parameter Téknis

Diaméter filamén (%)

Eusi Uap (%)

Eusi Ukuran (%)

Panjang rendang (mm)

Choppability (%)

ISO1888

ISO3344

ISO1887

Q / BH J0361

Q / BH J0362

± 10

10,0 ± 2,0

0,10 ± 0,05

± 1,5

≥ 99


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami