produk

Anyaman Roving Combo Mat

pedaran pondok:

1. Éta dijait sareng dua tingkatan, lawon tenunan fiberglass sareng mat rendang.
2. beurat nyata 300-900g / m2, rendang mat nyaéta 50g / m2-500g / m2.
3. Lebar tiasa ngahontal 110 inci.
4. Pamakéan utama nyaéta parahu, wilah angin sareng barang olahraga.


Detil Produk

Anyaman Roving Combo Mat
Anyaman Roving Combo Mat
Anyaman mat combo roving dirajut ku dua tingkatan,
fiberglass anyaman lawon na rendang mat.
Beurat lawon anyaman gelas serat nyaéta 300-900g / m2,
rendang mat nyaéta 50g / m2-500g / m2.
Lebar anyaman mat combo roving tiasa ngahontal 110 inci
trety

Struktur

uipoi

Aplikasi

Pamakéan utama mat anyaman roving combo nyaéta parahuahu, agul angin sareng barang olahraga.

21332 (2)

21332 (3)

Daptar produk

Produk No.

Langkung kapadetan

Kapadetan anyaman

Kapadetan rendang

Kapadetan benang poliéster

BH-ESM1808

896.14

612

274.64

9.5

BH-ESM1810

926,65

612

305.15

9.5

BH-ESM1815

1080.44

612

457.73

10.71

BH-ESM2408

1132.35

847

274.64

10.71

BH-ESM2410

1162.86

847

305.15

10.71

BH-ESM18082415

1315.44

847

457.73

10.71

BH-ESM18082430

1760.71

847

900

10.71


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami