produk

  • Active Carbon Fiber Fabric

    Lawon Serat Karbon Aktip

    1. Éta henteu ngan ukur tiasa nyerep bahan kimia organik, tapi ogé tiasa nyaring lebu dina hawa, ngagaduhan ciri diménsi anu stabil, résistansi hawa anu handap sareng kamampuan nyerep anu luhur.
    2. Area permukaan spésipik luhur, kakuatan tinggi, seueur liang leutik, kapasitas listrik ageung, résistansi hawa alit, henteu gampang dibedol sareng lay sareng umur panjang.
  • Activated Carbon Fiber-Felt

    Serat Karbon Diaktipkeun

    1. Éta didamel tina serat alami atanapi serat jieunan tikar anu henteu ditenun ngalangkungan charring sareng aktivasina.
    2. Komponén utama nyaéta karbon, numpuk ku chip karbon kalayan luas permukaan anu khusus (900-2500m2 / g), laju distribusi liang ≥ 90% komo apertur.
    3. Dibandingkeun sareng karbon aktif granular, ACF langkung ageung nyerep kapasitas sareng kagancangan, gampang baranahan kalayan kirang lebu, sareng kinerja listrik anu saé, anti panas, anti asam, anti alkali sareng alus dina ngabentuk.