produk

Cénosfir (Mikrosfér)

pedaran pondok:

1. Lebur bola kerung abong anu tiasa ngambang dina cai.
2. Éta bodas kulawu, sareng tembok ipis sareng kerung, beurat enteng, beurat beurat 250-450kg / m3, sareng ukuran partikel sakitar 0,1 mm.
3.Lebar dipaké dina produksi beurat beurat castable sareng pangeboran minyak sareng di sagala rupa industri.


Detil Produk

Bubuka Produk
Cenosfir mangrupikeun jenis bola kerung abong laleur anu tiasa ngambang dina cai. Éta bodas kulawu, sareng tembok ipis sareng kerung, beurat enteng, beurat beurat 250-450kg / m3, sareng ukuran partikel sakitar 0,1 mm.
Permukaanna ditutup sareng lemes, konduktivitas termal rendah, tahan seuneu ≥ 1700 ℃, Éta mangrupikeun tahan panas insulasi termal anu saé, seueur dianggo dina produksi beurat beurat anu matak sareng pangeboran minyak.
Komposisi kimia utama nyaéta silika sareng aluminium oksida, kalayan partikel halus, kerung, beurat enteng, kakuatan tinggi, tahan maké, résistansi suhu luhur, insulasi termal, tahan seuneu insulasi sareng fungsi-fungsi sanésna, ayeuna seueur dianggo di sagala rupa industri.

baou

baou
Komposisi kimia

Komposisi SiO2 A12O3 Fe2O3 SO3 CaO MgO K2O Na2O
Eusi (%) 56-65 33-38 2-4 0,1-0,2 0.2-0.4 0.8-1.2 0,5-1.1 0.3-0.9

Sipat fisik

Barang

Indéks tés

Barang

Indéks tés

Wangunna

Bubuk sfér fluiditas tinggi

Ukuran partikelum

10-400

Warna

Bodas kulawu

Résistansi Éléktrik (Ω.CM)

1010-1013

Densitas Leres

0,5-1,0

Moh's Hardness

6-7

Kapadetan Massal (g / cm3)

0.3-0.5

Nilai PH
System Sistem Pembubaran Cai)

6

Dipeunteun seuneu ℃

1750

Titik lebur (℃)

≧ 1400

Diffusivity Termal
(M2 / jam)

0,000903-0.0015

Koefisién Konduktivitas Panas
W / mk)

0.054-0.095

Kakuatan Mampuh (Mpa)

≧ 350

Indéks réfraktif

1,54

Tingkat leungitna ngaduruk

1.33

Serepan Minyak g (minyak) / g

0.68-0.69

Spésifikasi

Cénosfir (Mikrosfér)

Henteu

Ukuranna
Um) 

Warna

Gravitasi Husus
g / cc)

Laju Lulus
%)

Kapadetan Massal

Eusi Uap
%)

Laju ngambang
%)

1

425

Bodas kulawu

1.00

99.5

0,435

0,18

95

2

300

1.00

99.5

0,435

0,18

95

3

180

0,95

99.5

0,450

0,18

95

4

150

0,95

99.5

0,450

0,18

95

5

106

0,90

99.5

0,460

0,18

92

Fitur
(1) tahan seuneu tinggi
(2) beurat enteng, insulasi panas
(3) karasa luhur, kakuatan tinggi
(4) Isolasi henteu ngalaksanakeun listrik
(5) Ukuran partikel halus sareng luas permukaan khusus anu ageung

Aplikasi
(1) Bahan insulasi tahan seuneu
(2) Bahan wangunan
(3) Industri Perminyakan
(4) Bahan insulasi
(5) Industri palapis
(6) Aeroangkasa sareng pamekaran luar angkasa
(7) Industri Plastik
(8) Produk palastik kaca bertulang
(9) Bahan bungkusan

gdfhgf


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Produk kategori