produk

  • Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial(0°+45°-45°)

    Triaxial lawon Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

    1. Tilu lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
    2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
    3. Dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.
  • Biaxial Fabric +45°-45°

    Kain Biaxial + 45 ° -45 °

    1. Dua lapisan rovings (450g / ㎡-850g / ㎡) dijajarkeun dina + 45 ° / -45 °
    2. Kalayan atanapi henteu nganggo lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡).
    3. Lebar maksimum 100 inci.
    4. Dipaké dina pabrik parahu.
  • Biaxial Fabric 0°90°

    Kain Biaxial 0 ° 90 °

    1. Dua lapisan roving (550g / ㎡-1250g / ㎡) dijajarkeun dina + 0 ° / 90 °
    2. Kalayan atanapi henteu nganggo lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡)
    3. Dipaké dina pabrik parahu sareng bagian otomotif.
  • Triaxial Fabric Transverse Trixial(+45°90°-45°)

    Triaxial Fabric Transverse Trixial (+ 45 ° 90 ° -45 °)

    1. Tilu lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
    2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
    3.It dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.
  • Quataxial(0°+45°90°-45°)

    Kuataxial (0 ° + 45 ° 90 ° -45 °)

    1. Paling 4 lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
    2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
    3.It dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.
  • Woven Roving Combo Mat

    Anyaman Roving Combo Mat

    1. Éta dijait sareng dua tingkatan, lawon tenunan fiberglass sareng mat rendang.
    2. beurat nyata 300-900g / m2, rendang mat nyaéta 50g / m2-500g / m2.
    3. Lebar tiasa ngahontal 110 inci.
    4. Pamakéan utama nyaéta parahu, wilah angin sareng barang olahraga.
  • Unidirectional Mat

    Tikar anu Teu Diarahkeun

    1.0 gelar mat unidirectional sareng 90 derajat mat unidirectional.
    2. Kapadetan 0 tikar unidirectional nyaéta 300g / m2-900g / m2 sareng kapadetan 90 tikar unidirectional nyaéta 150g / m2-1200g / m2.
    3.Itipna dianggo dina ngadamel tabung sareng wilah turbin kakuatan angin.