produk

  • Wet Chopped Strands

    Untaian dicincang baseuh

    1. Cocog sareng poliéster henteu jenuh, epoxy, sareng résin fenolik.
    2. Dipaké dina prosés dispersi cai pikeun ngahasilkeun mat beurat entéh baseuh.
    3. Terutama dianggo dina industri gipsum, jaringan mat.
  • BMC

    BMC

    1. Dirancang khusus pikeun nguatkeun poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng résin fenolik.
    2. Seueur dianggo dina transportasi, konstruksi, éléktronika, industri kimia sareng industri ringan. Sapertos bagian otomotif, insulator sareng kotak saklar.
  • Chopped Strands for Thermoplastics

    Untaian dicincang pikeun Thermoplastics

    1. Dumasar agén gandeng silane sareng formulasi ukuran khusus, cocog sareng PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP.
    2. Seueur dianggo pikeun otomotif, alat bumi, klep, pompa bumi, tahan korosi kimia sareng aparat olahraga.