produk

  • E-glass Assembled Panel Roving

    E-gelas Dirakit Panel Roving

    1. Pikeun prosés cetakan kontinyu dilapis ku ukuranana dumasar kana silana cocog sareng poliéster henteu jenuh.
    2. Ngirimkeun beurat lampu, kakuatan tinggi sareng kakuatan dampak tinggi,
    sareng didesain pikeun ngadamel panel transparan sareng tikar pikeun panel tansparent.
  • E-glass Assembled Roving For Spray up

    E-gelas Dirakit Roving Kanggo Semprot

    1. Runnability alus pikeun nyemprot operasi,
    .Moderasi kecepatan baseuh-kaluar,
    .Gampang digulung,
    .Mudah gelembung gelembung ,
    .Teu cinyusu deui dina sudut anu seukeut,
    . Sipat mékanis anu saé

    2. Pertahanan hidrolisis dina bagian-bagian, cocog pikeun prosés nyemprot-gancang kalayan robot
  • E-glass Assembled Roving For Filament Winding

    E-gelas Roving Dirakit Pikeun Gulungan Filamén

    1. Dirancang khusus pikeun prosés FRING filing winding, cocog sareng poliéster henteu jenuh.
    2. Produk komposit akhir na nyayogikeun sipat mékanis anu saé,
    3. Terutama dianggo pikeun ngadamel kapal panyimpenan sareng pipa dina industri minyak bumi, kimia sareng pertambangan.
  • E-glass Assembled Roving For SMC

    E-kaca Ngumpulkeun Roving Kanggo SMC

    1. Dirancang pikeun kelas SM sareng prosés SMC struktural.
    2. Dilapiskeun sareng ukuran senyawa kinerja tinggi cocog sareng résin poliéster henteu jenuh
    sareng résin éster vinil.
    3. Dibandingkeun sareng roving SMC tradisional, Éta tiasa nganteurkeun eusi gelas tinggi dina lambar SMC sareng ngagaduhan sipat baseuh-kaluar sareng permukaan anu saé.
    4. Dipaké dina bagian otomotif, panto, korsi, bak mandi, sareng bak cai sareng aparat sporrts
  • E-glass Assembled Roving For GMT

    E-gelas Rakit Ngagulung Pikeun GMT

    1. Dicocogkeun sareng ukuran basis silane cocog sareng résin PP.
    2. Dipaké dina GMT prosés mat diperlukeun.
    3. Aplikasi tungtung-panggunaan: sisipan akustik otomotif, gedong & konstruksi, kimia, bungkus sareng transportasi komponén kapadetan rendah.
  • E-glass Assembled Roving For Thermoplastics

    E-gelas Roving Dirakit Pikeun Téropoplasik

    1. Dicocogkeun sareng ukuran basis silane cocog sareng sababaraha sistem résin
    sapertos PP 、 AS / ABS, khususna nguatkeun PA pikeun tahan hidrolisis anu saé.
    2. Biasana dirancang pikeun prosés ékstrusi kembar-screw pikeun ngadamel granul termoplastik.
    Aplikasi 3.Key kalebet potongan jalur karéta api parts bagian otomotif, aplikasi éléktrik & éléktronik.
  • E-glass Assembled Roving For Centrifugal Casting

    E-gelas dipasang Roving Kanggo Centrifugal Casting

    1. Dicocogkeun sareng ukuran basis silana, cocog sareng résin poliéster henteu jenuh.
    2. Éta mangrupikeun formulasi ukuran propriétér dilarapkeun nganggo prosés manufaktur khusus anu babarengan ngahasilkeun kecepatan baseuh-kaluar anu gancang pisan sareng paménta résin anu lemah pisan.
    3. Ngaktipkeun muatan pangisi maksimum sahingga pabrik pipa biaya paling murah.
    4.Mainly dipaké pikeun ngadamel pipa Casting Centrifugal tina sababaraha spésifikasi
    sareng sababaraha prosés Spay-up khusus.
  • E-glass Assembled Roving For Chopping

    E-gelas Dirakit Ngiringan Kanggo Cincang

    1. Dilapis ku ukuranana dumasar kana silana khusus, cocog sareng UP sareng VE, nganteurkeun résin nyerep anu cukup tinggi sareng choppability anu hadé,
    Produk akhir 2.Final nganteurkeun résistansi cai anu unggul sareng tahan korosi kimia anu hadé.
    3. Biasana dianggo pikeun ngadamel pipa FRP.