produk

  • Cenosphere (Microsphere)

    Cénosfir (Mikrosfér)

    1. Lebur bola kerung abong anu tiasa ngambang dina cai.
    2. Éta bodas kulawu, sareng tembok ipis sareng kerung, beurat enteng, beurat beurat 250-450kg / m3, sareng ukuran partikel sakitar 0,1 mm.
    3.Lebar dipaké dina produksi beurat beurat castable sareng pangeboran minyak sareng di sagala rupa industri.
  • Wet Chopped Strands

    Untaian dicincang baseuh

    1. Cocog sareng poliéster henteu jenuh, epoxy, sareng résin fenolik.
    2. Dipaké dina prosés dispersi cai pikeun ngahasilkeun mat beurat entéh baseuh.
    3. Terutama dianggo dina industri gipsum, jaringan mat.
  • BMC

    BMC

    1. Dirancang khusus pikeun nguatkeun poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng résin fenolik.
    2. Seueur dianggo dina transportasi, konstruksi, éléktronika, industri kimia sareng industri ringan. Sapertos bagian otomotif, insulator sareng kotak saklar.
  • 3D Fiberglass Woven Fabric

    3D lawon Fiberglass Woven

    Lawon spacer 3-D diwangun ku dua permukaan lawon anyaman bi-arah, anu mékanis dihubungkeun sareng tihang anyaman nangtung.
    Sareng dua tihang S ngawangun ngahijikeun janten tihang, 8 bentuk dina arah warp sareng 1 bentuk dina arah pakan.
  • Fiberglass Roofing Tissue Mat

    Genténg Gelas Genténg Jaringan

    1.Mainly dipaké salaku substrat alus teuing pikeun bahan hateup waterproof.
    2. Kakuatan tarik tinggi, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina.
    3. beurat nyata tina 40gram / m2 nepi ka 100 gram / m2, sareng rohangan antara benang nyaéta 15mm atanapi 30mm (68 TEX)
  • Fiberglass Surface Tissue Mat

    Fiberglass Surface Tissue Mat

    1.Mainly dipaké salaku lapisan permukaan produk FRP.
    Dispersi serat 2. Seragam, permukaan lemes, lemes rarasaan-leungeun, eusi lowbinder, impregnation résin gancang sareng kapang nurut alus.
    3.Filament winding type CBM series sareng seri SBM lay lay tangan
  • Triaxial Fabric Longitudinal Triaxial(0°+45°-45°)

    Triaxial lawon Longitudinal Triaxial (0 ° + 45 ° -45 °)

    1. Tilu lapisan roving tiasa dijait, nanging lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡) atanapi bahan komposit tiasa ditambih.
    2. Lebar maksimal tiasa 100 inci.
    3. Dipaké dina wilah turbin kakuatan angin, pabrik parahu sareng olahraga saran.
  • E-glass Assembled Panel Roving

    E-gelas Dirakit Panel Roving

    1. Pikeun prosés cetakan kontinyu dilapis ku ukuranana dumasar kana silana cocog sareng poliéster henteu jenuh.
    2. Ngirimkeun beurat lampu, kakuatan tinggi sareng kakuatan dampak tinggi,
    sareng didesain pikeun ngadamel panel transparan sareng tikar pikeun panel tansparent.
  • E-glass Assembled Roving For Spray up

    E-gelas Dirakit Roving Kanggo Semprot

    1. Runnability alus pikeun nyemprot operasi,
    .Moderasi kecepatan baseuh-kaluar,
    .Gampang digulung,
    .Mudah gelembung gelembung ,
    .Teu cinyusu deui dina sudut anu seukeut,
    . Sipat mékanis anu saé

    2. Pertahanan hidrolisis dina bagian-bagian, cocog pikeun prosés nyemprot-gancang kalayan robot
  • Biaxial Fabric +45°-45°

    Kain Biaxial + 45 ° -45 °

    1. Dua lapisan rovings (450g / ㎡-850g / ㎡) dijajarkeun dina + 45 ° / -45 °
    2. Kalayan atanapi henteu nganggo lapisan untaian dicincang (0g / ㎡-500g / ㎡).
    3. Lebar maksimum 100 inci.
    4. Dipaké dina pabrik parahu.
  • E-glass Assembled Roving For Filament Winding

    E-gelas Roving Dirakit Pikeun Gulungan Filamén

    1. Dirancang khusus pikeun prosés FRING filing winding, cocog sareng poliéster henteu jenuh.
    2. Produk komposit akhir na nyayogikeun sipat mékanis anu saé,
    3. Terutama dianggo pikeun ngadamel kapal panyimpenan sareng pipa dina industri minyak bumi, kimia sareng pertambangan.
  • E-glass Assembled Roving For SMC

    E-kaca Ngumpulkeun Roving Kanggo SMC

    1. Dirancang pikeun kelas SM sareng prosés SMC struktural.
    2. Dilapiskeun sareng ukuran senyawa kinerja tinggi cocog sareng résin poliéster henteu jenuh
    sareng résin éster vinil.
    3. Dibandingkeun sareng roving SMC tradisional, Éta tiasa nganteurkeun eusi gelas tinggi dina lambar SMC sareng ngagaduhan sipat baseuh-kaluar sareng permukaan anu saé.
    4. Dipaké dina bagian otomotif, panto, korsi, bak mandi, sareng bak cai sareng aparat sporrts
1234 Teras> >> Halaman 1/4