wartos

Hateup jaringan hateup utamina dianggo salaku substrat anu saé pikeun bahan hateup tahan cai. Éta dicirikeun salaku kakuatan tarik anu luhur, tahan korosi, gampang direndem ku bitumen, sareng sajabina. Kakuatan bujur sareng résistansi cimata tiasa ningkat deui ku ngalebetkeun bala dina jaringan dina saluruh lébarna. Jaringan hateup anu tahan cai didamel tina substrat ieu henteu gampang direngkuh, sepuh sareng rot.Roofing Tissue Mat

Urang tiasa ngahasilkeun barang tina 40gram / m2 dugi ka 100 gram / m2, sareng rohangan antara benang 15mm atanapi 30mm (68 TEX).

Fitur Produk:Roofing -ApplicationJaringan hateup anu tahan cai mangrupikeun kakuatan tarik anu luhur, keseragaman anu saé, kualitas pelapukan anu saé, résistansi bocor, résistansi korosi, gampang direndem ku bitum, sareng sajabina


Pos waktos: Mar-02-2021