wartos

Fiberglass dicincang untaian kaasup Untaian dicincang pikeun BMC, untaian dicincang pikeun thermoplastics, untaian dicincang baseuh, untaian dicincang tahan Alkali (ZrO2 14,5% / 16.7%).

Technological process

1) .Cincang untaian Pikeun BMC

Untaian dicincang pikeun BMC cocog sareng poliéster henteu jenuh, résin epoxy sareng résin fenolik.

Aplikasi tungtung panggunaan kalebet transportasi, gedong & konstruksi, éléktronik & listrik, mékanis, sareng industri ringan.

BMC-Application

2). Untaian dicincang Pikeun Thermoplastics

Dicincang Stand kanggo Thermoplastic didasarkeun kana agén gandeng silane sareng formulasi ukuran khusus, cocog sareng PA, PBT / PET, PP, AS / ABS, PC, PPS / PPO, POM, LCP;

E-Glass Dicincang Stands pikeun thermoplastic anu terang pikeun integritas untai anu hadé, aliran anu hadé sareng sipat pamrosésan, nganteurkeun sipat mékanis anu saé sareng kualitas permukaan anu luhur pikeun produk na anu parantos réngsé.

CS

3.) untaian dicincang baseuh

Untaian dicincang baseuh cocog sareng poliéster henteu jenuh, epoxy sareng résin fenolik sareng gipsum.

Untaian dicincang baseuh gaduh eusi Uap sedeng sareng nganteurkeun flowability luar biasa, kaasup dispersi dina cai jeung di gypsum.

Wet-Application

4.) Untaian dicincang Alkali-tahan (ZrO2 14.5% / 16.7%)

ABDI). Premix Untaian dicincang Alkali-tahan – (ZrO2 14.5% / 16.7%)

Untaian dicincang Premix mangrupakeun serat kaca tahan tahan alkali tinggi untaian dicincang pikeun panggunaan umum dimaksudkeun pikeun premixing sareng bahan sanésna sareng dihasilkeun ku cara ngagunakeun tamping casting atanapi prosés anu sanés dina bagian GRC anu dicetak.

Malah dina kaayaan dosis tinggi ogé gampang pisan diintegrasikeun, sareng saatos nyampur kluster anu saé. Pikeun produksi komponén GRC standar sapertos pipa cai atanapi buleud instrumen, atanapi fasilitas wangunan sapertos papan partisi ringan, eusi zirconia 16,7% komponén produksi benang dicincang tina kakuatan telat kinerja anu langkung saé

AR Chopped Strands

II). TEX handap Untaian dicincang Alkali-tahan – (ZrO2 14.5% / 16.7%)

Untaian dicincang Tex Low mangrupikeun campuran tinggi, low téx, tahan alkali, serat kaca dicukur untaian pikeun nyetak komponén GRC dina sistim campuran garing atanapi prosés présing anu sanés. Éta ogé tiasa dianggo pikeun produksi komponén prefabrikasi dina komponén GRC standar.

Sistem agén wetting anu dirumuskeun khusus ngajantenkeun gampang nyampur sareng ngajaga integritas anu saé nalika pergaulan, sacara efektif nyegah pakean sareng ngajaga sipat bundling nalika dicampur sareng bahan garing. Benang kalayan kapadetan untaian tunggal low tiasa ningkatkeun luas permukaan khusus kalayan partisipasi anu handap, sahingga ngahasilkeun pangaruh paningkatan anu langkung kuat. Produk khususna cocog pikeun nyiapkeun campuran mortir sareng cet anu tos dilakukeun.

ARCS-Application

III). Cai dibuburak Untaian dicincang Alkali-tahan – (ZrO2 14.5% / 16.7%)

untaian dicincang cai anu disebarkeun mangrupikeun tujuan khusus serat gelas tahan alkali dicincang untai, dianggo pikeun nyampur sareng semén sareng bahan sanés anu meryogikeun dispersi tinggi. Hususna pikeun campuran leutak leutak khusus tina ganti baju atanapi pikeun cairan mortir sareng produksi industri khusus sanés.

Sistem agén ukuran produkna tiasa diawurkeun ku cai sareng, nalika dicampur sareng cai, tiasa cukup dibubarkeun janten monofilamen. Dipaké dina campuran lukisan sareng campuran beton, sareng ngalangkungan prosés khusus pikeun ngahasilkeun komponén GRC standar anu tangtu.


Pos waktos: Mar-03-2021